medyauzmani.com

Elon Musk, geleceği parlak üç kripto parayı duyurdu: Dogecoin …


Ünlü girişimci Elon Musk, kripto para piyasasından iyi bir geleceği olan ve kışı atlatabilecek 3 kripto para birimini açıkladı. Dogecoin’in listesinde olması şaşırtıcı değil. Gelelim yaptığı açıklamanın detaylarına.


Elon Musk, geleceği parlak üç kripto parayı duyurdu: Dogecoin…

Ünlü girişimci ve milyarder Elon Musk da favori kripto para biriminin Dogecoin olduğunu açıkladı. Görünüşe göre Tesla CEO’sunun bu yatırıma ilgisi devam ediyor.

Elbette devam eden kripto kışı yeni bir tartışmayı ateşledi. Hangi kripto para birimleri bu sefer hayatta kalamayacak ve hangileri buradan güçlü çıkacak? Diğerlerine göre, yaşlı olan kışı atlatır. Ancak Tesla CEO’su Elon Musk, geleceği parlak olan yatırımlar listesine Dogecoin ile başlıyor.

Dogecoin, Bitcoin ve Ethereum

Elon Musk, kripto para piyasasındaki mevcut duruma ilişkin düşüncelerini Twitter Space üzerinden paylaştı. Burada kışı atlatacak kripto para birimlerini açıkladı. Elon Musk’ın bu konuşmasını yaklaşık 1 milyon kişi dinledi. Musk, listesindeki 3 para biriminin doğal olarak Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin olduğunu açıkladı.

İlgili – Ethereum fiyatı 2 kritik seviyenin altına düşüyor: ETH mevcut analizi

Elon Musk, gelecek vaat eden üç kripto parayı duyurdu: Dogecoin ...

Ünlü milyardere göre bu kripto kışı uzun sürecek. Buna rağmen seçtiği 3 kripto para biriminin kışı atlatacağını ve bir geleceği olacağını düşünüyor. Musk, bu 3 yatırıma güvendiğini söylüyor. Diğerlerine ne olur bilmiyorum tabi. Diyor:

“Bence Bitcoin, Ethereum ve DOGE muhtemelen gelecek. Diğerleri hakkında elbette bir şey söyleyemem. Ama bu üçünden birine sahipseniz, soğuk cüzdanınızda veya bir borsada varsa bence iyi olacak.”

Bu açıklamalar gerçekten çok önemli. En önemlisi de Musk gibi ünlü bir ismin kripto kış döneminde kripto paraları desteklemesi. Her seferinde vurduktan sonra değerlerinin çoğunu kaybetmelerine rağmen.

İlgili – 17.000 $ Bitcoin fiyat seviyesinin zorlukları: BTC’nin güncel analizi

Musk’tan FTX sonbahar yorumları

En büyük borsalardan biri olan FTX’in çökmesi ve iflas etmesi de Musk’ın gündeminde. Ona göre yatırımcılar bu konuda şu noktalara dikkat etmelidir. Kripto para birimleri borsalarda işlem görmemelidir. Bunun yerine soğuk torbalarda saklanmalıdır.

İlgili – Ripple ve Coinbase – SEC işlemlerinde zor bir adım

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın