medyauzmani.com

Elon Musk sonunda Twitter’ı buldu! Dogecoin patladı!


Elon Musk Twitter’ı ele geçirdi! Twitter anlaşmasıyla Tesla CEO’su, büyüyen şirkete bir teknoloji devi daha ekleyerek Dogecoin’i başlayan ralliyi sürdürmeye teşvik etti.

Elon Musk neden Twitter’ı ele geçirdi? Dogecoin neden yükseldi?

Elon Musk, Dogecoin’i (DOGE) doğuran Twitter anlaşmasını iptal etti! Reuters tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre; Bir milyarder girişimci kısa süre önce sosyal medya devi Twitter’ı milyarlarca dolarlık bir satın alma işlemini tamamladı ve şirketi devralarak birçok yönetici ve çalışanı işten çıkardı.

Elon Musk sonunda Twitter'ı buldu!  Dogecoin patladı!

İlgili: Elon Musk, Twitter anlaşmasından önce yeniden gündemde! – En çok konuşulan tweet’lere popüler bir isim yanıtı!

Satın alma işleminden kısa bir süre sonra Musk, 111 milyon Twitter takipçisine “kuş artık özgür” dedi.

Ünlü CEO, insanlığın fikirlerin özgürce tartışılabileceği bir yere ihtiyacı olduğuna inandığı için Twitter’ı aldığını söylüyor.

“Twitter’ı aldım çünkü medeniyetin geleceği için farklı inançların şiddete başvurmadan açıkça tartışılabileceği dijital bir ortama sahip olmak önemli.”

Haberin hemen ardından, ünlü meme tokeni DOGE, son 24 saatin en düşük seviyesi olan 0,0729’dan yaklaşık %12 artışla tekrar 0,0877’ye yükseldi. Şu anda CoinMarketCap verilerine göre 0.1017 dolardan işlem gören meme para birimindeki son 24 saatlik artış %28; Geçen hafta artış %72’ye yükseldi.

Aslında Dogecoin, Musk’ın 44 milyar dolarlık büyük anlaşmayı kapatmadan sadece bir gün önce Twitter’ın San Francisco’daki merkezine gitmesinden sonra toplantıya başladı.

Seansta, DOGE %14,8 artışla 0,063 dolardan yedi günün en yüksek seviyesi 0,072 dolara çıktı.

Bilmek isteyebilirsiniz:

Günün büyük haberi! Visa, kripto para cüzdanı düğmesine bastı!

Altcoin dönemi kapımızda! İşte boğaların koşusunun başlayacağı gün!

Peki DOGE neden ortaya çıktı?

Daha önce Musk, ödemelerin elektronik olarak saklandığını ve Twitter’ın dijital ödemelere de izin vermesi gerektiğini söyledi.

Şu anda Twitter, kullanıcıların Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dünya çapında anında transfer etmesini sağlayan bir özelliğe sahip.

Musk, Dogecoin’in eklentiye dahil edilmesinden özellikle bahsetmemiş olsa da, meme para biriminin geçmişteki yüksek övgüsü, yatırımcıların protokole DOGE’nin eklenmesini beklemelerine neden oldu.

Bu arada KoinMedya olarak dün DOGE grafiğinde büyük yükseliş gösteren oluşumdan bahsetmiştik.

Yani; Bu haftanın başlarında, Akıllı Yüklenici olarak bilinen bir kripto uzmanı, Dogecoin’in Bitcoin grafiğinde alt üst olmaya hazırlandığını söyledi. Twitter’da takipçilerine ünlü memecoin’in neredeyse bir yıldır ters omuz ve kafa (TOBO) paterni yaptığını söyleyen uzman, Bitcoin (DOGEBTC) paritesinde “çılgın bir yükseliş” gördüğünü söyledi.

İlgili: DOGE’nin muhteşem incelemesi: En çılgın inek görünüyor!

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın