medyauzmani.com

Elon Musk’ı Twitter’da takip edin: Kripto para borsası yükselişte!


Elon MuskVe twitterSatın alma işleminden sonra sosyal medya platformunda eskisinden daha aktif olmaya başladı. Ünlü girişimci Twitter üzerinden kripto para piyasasına adeta yön vermiş durumda. Elon Muskardından OKX borsasının resmi hesabı ile kısa sürede OKB tokeni gün içinde yükselmeye başladı.

Elon MuskOrijinal OKX belirteci, OKB için yüzde 5 arttı

Elon MuskOKX, kripto para borsasının resmi Twitter hesabını takip ettiğinden, OKB yerli tokeni %5 arttı. Musk’ın bu hamlesi kısa sürede kripto para piyasasını canlandırdı. Kısa sürede sosyal medyanın ilgi odağı haline gelen bu hamle, birçok kişinin OKX kripto para borsasıyla ilgilenmesini sağladı.

Elon MuskTwitter’ın satın alınmasına destek veren Elon Musk, Elon Musk tarafından hala takip edilmiyor. Benzer şekilde Binance CEO’su CZ de ünlü girişimciyi hala takip etmiyor. Öte yandan OKX, Elon Musk’ın Twitter’da takip ettiği tek kripto para borsası.

Elon Musk Hakkında haber Gazeteciler Twitter’dan yasaklandı!

Öte yandan girişimcinin Twitter üzerinden kripto para borsalarını ilk kez yönetmesi de değil. Musk, daha önce şaka olarak yaratılan ve “köpek parası” olarak kabul edilen Dogecoin’de de benzer artışlara neden oldu. Elon Musk, bu para birimini desteklediğini kamuoyuna açıklarken, daha önce bunu eğlenmek ve biraz para kazanmak için yaptığını belirtmişti. Hatta Dogecoin için Bitcoin’den daha yüksek potansiyele sahip olduğuna inandığını açıkça belirtti.

Dünyanın en zengin iş adamının harekete geçmesi, kripto para birimi analistlerini yükselişe geçirdi. Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elon Musk bu tür hamlelerle kripto dünyasına yön veriyor mu? Görüşlerinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz.

Elon Musk Twitter Teknoloji Haberleri

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın