medyauzmani.com

En büyük Ethereum balinası bu altcoinden tarih satın aldı!


Ethereum’un en büyük yatırımcılarından biri son 24 saatte 3 milyon dolar satın aldı. Balina cüzdana hangi altcoini ekledi? Detaylar burada.

En büyük Ethereum balinası bu altcoinden tarih satın aldı!

Ethereum balinalarının hareketi kripto piyasasına dahil olanlar tarafından yakından takip ediliyor. Balinaların eylemleri yatırımcılara sinyal vermede önemlidir. Bilindiği üzere balina cüzdanları arasında en popüler olan altcoinlerden biri de Shiba Inu (SHIB).

İlgili: Shiba Inu nedir, geleceği nedir?

Bir kripto balina takipçisi olan WhaleStats, kısa süre önce dünyanın 130. en büyük Ethereum balinasının “Galion” adlı kilometre taşlarını belirledi.

İlgili: Shiba Inu fiyat tahmini

Bu dev balina, son 24 saat içinde iki ayrı işlemde 272 milyar SHIB jetonu ekledi. SHIB’nin balinanın katma değeri USD cinsinden 3 milyon dolar. Bu satın almada boğalar arasında en çok işlem gören, yani balinanın cüzdanlarına eklenen altcoin Shiba oldu.

WhaleStats raporuna göre, geliştirici cüzdan yaklaşık 8 saat önce aktif hale geldi ve cüzdanına 1,9 milyon dolarlık SHIB ekledi ve ilk işleminde SHIB başına ortalama 0,0000109 fiyatla toplam 1,1 milyon dolar oldu.

Etherscan.io verileri, büyük balinanın şu anda cüzdanında 3,090.986 dolarlık 282.798.383.030 (282.79 milyar) SHIB olduğunu gösteriyor.

Balinalar arasında popüler olan meme token SHIB, Coinmarketcap verilerine göre yazı yazılırken 0,00001093 $ fiyatla işlem görüyor. Token son 24 saatte %3.67 değer kaybetti. Son 7 günün toplam getirisi %4,52’dir. Shiba’nın şu anda net değeri 6 milyar dolar. Bu fiyat onu kripto pazarındaki en değerli şeyler arasında 14. sıraya koyuyor.

Kaynak



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın