medyauzmani.com

Ethereum 2000 dolara ulaşacak mı?


  • Chainalysis, birleşmeden sonra güçlü bir Ethereum fiyat artışı öngörüyor

  • Esnek konsolidasyon tarihi 19 Eylül

  • Ethereum kazanıyor ve 2000 dolara geri dönüyor gibi görünüyor

Chainalysis verilerine göre, Ethereum ETH/USD birleşmeden sonra fiyatlarda diğer kripto para birimlerine öncülük edecek. Zincir üstü analiz firması, birleşmeden sonra gelecek getirilerin kurumsal yatırımcıları çekeceğini söylüyor. Chainalysis, artan kurumsal girişin Ethereum’un Bitcoin’i ön plana çıkardığını görebileceğini söylüyor.

Chainalysis raporunun ortasında, beklenen konsolidasyon sayesinde Ethereum ekosistemi büyüyor. Ocak 2021’de yalnızca 200 olan işletme sahipleri, geçen ayın sonunda ilk 1.000’e yükseldi. Artan kurumsal giriş, blockchain sonrası entegrasyona olan güvenin arttığını gösteriyor.

19 Eylül’de beklenen birleşme öncesinde Ethereum toparlanıyor. Basın zamanında, kripto para birimi 24 saat içinde %8,12 artışla işlem görüyor ve 1,630 dolarda tutuyor. Ethereum geliştiricileri, birleşmenin ilk iki aşamalı sürecini 6 Eylül’de tamamladı. Bu, şu anda tanık olduğumuz yükseliş konsolidasyonu olabilir.

Ethereum birleşmeden önce toparlanmaya başlar

Kaynak: TradingView

Teknik olarak, Ethereum 2000 $ seviyesinden %50’lik bir sıçramadan sonra yön hareketinden yoksundur. Bununla birlikte, geniş bir düşüş piyasasında fiyat yükseliş olarak kabul edilebilir. 20 günlük hareketli ortalama da desteğe katıldı. Madeni para hala 50 günlük hareketli ortalamanın altında. RSI, Ethereum’un ne aşırı alındığını ne de aşırı satıldığını gösteriyor.

Özet

Ethereum, beklenen konsolidasyondan önce ivme kazanırken, yönlü hareketten yoksundur. Önümüzdeki birkaç gün içinde fiyatın 2000 dolara kadar çıkacağını kesin olarak söyleyemeyiz. Bununla birlikte, beklenen konsolidasyon faydaları ile Ethereum, tutulması gereken bir kripto para birimi olmaya devam ediyor. Yatırımcılar, potansiyel sıçramaları satın almak için fiyat hareketlerini izlemelidir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın