medyauzmani.com

Ethereum akım analizi, destek ve direnç, KoinMedya


Ethereum fiyatı son düşüşün ardından 1.300 doların altında işlem görüyor. Ancak, ETH’nin yola karar verme zamanı yaklaşıyor gibi görünüyor. ETH/USD grubundaki son gelişmelere ve destek/dirence bir göz atalım.


Ethereum’un mevcut analizi: ETH fiyatına ne olur?

Ethereum (ETH) Fiyat, aylık en yüksek seviye olan 1.789$’ı gördüğü 11 Eylül’den sonraki düşüş nedeniyle 1.400$’lık önemli destek seviyesini kırdı. Bu düşüş nedeniyle 1.200 dolar alanına ulaştı. Günlük grafikte 1.230 dolar civarında yeni destek yaptı. Düşüş şimdilik burada durmuş görünüyor. Bununla birlikte, önde gelen altcoinler 1.300 dolar civarında baskı altında. Aynı zamanda, esneklik azalmış ve ticaret azalmıştır. Bu, yakında yeni bir hareketin işaretidir.

ETH/USD günlük grafiğinde ilk dikkat çeken şey 1.400 dolardaki yatay çizgidir. Bu seviye Temmuz ayında geri döndü ve Temmuz ve Ağustos aylarında olmak üzere iki kez destek olarak test edildi. Bu ayın ortasında kırıldı, bu da Ethereum’un ana desteğini kırmak anlamına geliyor. Şimdi bu kritik seviyenin altında bile oluşan yeni çelişkiler onları zorluyor. Ancak yine de bu çelişkilerin üstesinden gelecek gücü bulamıyor.

İlgili – Ethereum Fiyat Tahminleri, Vadeli İşlemler ve Tahminler 2022-2025

Ethereum'un mevcut analizi: ETH fiyatına ne olur?ETH/USD 1 günlük grafik Kaynak: TradingView

Ethereum fiyat desteği ve direnç seviyeleri

Kısa vadede Ethereum fiyatı için destek ve direnç bulmak için 4 saatlik ETH/USD grafiğine bakalım. Bu grafikte dikkat çeken ilk şey, son düşüş trendinden sonraki yatay ilerlemedir. Dar pazarlama da burada görünür. İlk fiyat direnci 1.340 dolarda. Tabii ki en kritik nokta 1.400 dolar olacak. Birkaç aydır destekleyici olan bu seviye, şimdi fiyatın önünde direnç olarak görünecek.

Aşağıda, bahsettiğimiz ticaretin alt limiti 1.280 dolardan yapıldı. Fiyat 1.300 doların altına düştüğünde Ethereum bu seviyede destek buluyor. Daha aşağıda, temel destek 1.240 dolarda. Son gün, buradan gelen destek azalmayı bıraktı. Buna rağmen, genellikle yatay bir eğilim ve giriş belirsizliği vardır. Ancak işlem hacmindeki düşüş ve uzun vadeli yatay seyir, yakın zamanda bir strateji seçmeleri gerektiğini gösteriyor.

İlgili – Ethereum (ETH) nedir ve nasıl satın alınır ve geleceği nedir?

Ethereum'un mevcut analizi: ETH fiyatına ne olur?ETH/USD 4 saatlik grafik Kaynak: TradingView

Özetle, Ethereum’un ana desteği ve direnci şu şekildedir:

  • Destek oranları: 1.280$ ve 1.240$
  • Direnç seviyeleri: 1.340$ ve 1.400$

Ethereum görüntüleri

Teknik göstergelerin MACD’si düşüş bölgesinde. RSI 40 seviyesine yakın.

İlgili – Ethereum, Cardano ve Solana karşılaştırıldı! Ne iyi?

Canlı Ethereum fiyatı

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın