medyauzmani.com

Ethereum Classic (ETC/USD), destekte bir yükseliş pin çubuğu oluşturuyor. Şimdi beklentiler neler?


Ethereum Klasik Alıcılar (ETC/USD), fiyat geçici olarak bunun altına düştükten sonra 23 dolarlık desteği savundu. Fiyat, son 24 saatte %8’den fazla toparlandıktan sonra destek seviyesinin biraz üzerinde dengeleniyor. Ancak kripto para birimi daha fazla toparlanmayı sürdürebilir mi?

Makro gelişmeler ve Ethereum Classic’in belirli temelleri, muhtemelen büyük fiyat etkileyicileri olacaktır. Birincisi için, artan enflasyon nedeniyle Fed’in eylemleriyle ilgili büyük bir belirsizlik var. Perşembe günkü ETC düşüşünden yükselen enflasyon sorumluydu. TÜFE’nin en azından öngörülebilir gelecek için bir diken olmaya devam etmesi bekleniyor. Federal Rezerv’in artan enflasyonu dizginlemek için hızlı hareket edeceğine dair beklentiler var.

Ethereum Classic’in temelleri ile ilgili olarak, neredeyse hiç olumlu gelişme yok. ETC’deki önceki kazanımlar, Ethereum’un bir durum kanıtı konsensüs mekanizmasına geçişi etrafında toplandı. Birleşmenin Proof of Work madencilerini Ethereum Classic’e çekmesi bekleniyordu. Ethereum Classic bir artış gördüğünde oldu. Hash oranı birleştirdikten sonra. Ancak, anahtarın etrafındaki yutturmaca o zamandan beri azaldı. ETC, toparlanma olasılığı devam etse de düşüş trendini sürdürdü.

Ethereum Classic 23 dolarlık destekle mücadele ediyor

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’ten fazla kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım aracı kurumudur. Komisyonsuz kripto ticareti sunarlar ve platformdaki kullanıcılar manuel veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların ünlü yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasını sağlayan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile ETC satın alın

Bit El İlanı

Dünyanın en güvenilir borsasında kolayca Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğer sanal para birimlerini Euro cinsinden alıp satabilirsiniz. bitFlyer’ın Avrupa, Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren lisanslı bir finans kurumu olduğunu bilerek güvenle ticaret yapın.

ETC’yi bitFlyer ile bugün satın alın

Kaynak – TradingView

Teknik olarak, Ethereum Classic için karışık bir senaryodur. Kripto para birimi şimdi 23 dolarlık desteğe yerleşiyor. Alıcılar için iyi bir not, destekte bir yükseliş pin çubuğunun oluşması ve fiyat iyileşmesi umutlarını yeniden canlandırmasıdır.

Aksine, ETC satıcıları destekteki mevcut zayıf momentumdan memnun kalacaklar. MACD göstergesi yakın zamanda bir düşüş eğilimi başlattı ve hala düşüş bölgesinde. Mevcut fiyatın üzerindeki hareketli ortalamalar, düşüş görünümünü güçlendiriyor.

ETC’yi satın almalı mısınız?

Yükseliş pin çubuğundan sonra geri dönen ETC’de yükselişe devam ederken, fiyat 23 doların altına düşmeye devam edebilir. Tüm teknik göstergeler düşüş ve/veya zayıf momentum gösteriyor. Daha fazla yükseliş fiyatı eylem göstergesinden sonra satın almayı düşünün.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın