medyauzmani.com

Ethereum’daki büyük değişiklikten önceki son iyi inceleme – World Digital Media News


Kriptohaberleri.gen.tr – Ethereum savunmasız unsurların ağından çıkarılmasına yardımcı olacaktır. Şanghay Güncellemenin son testi dün Goerli test ağında yapıldı.

Goerli test ağında, bloke ETH’lerin geri çekilmesi test edildi ve herhangi bir sorun olup olmadığı kontrol edildi. Başarılı bir testin ardından geliştiriciler büyük değişikliğe bir adım daha yaklaştı. Bundan sonraki aşamada Ethereum geliştiricilerinin ana ağa geçmek için Nisan ayında kesin bir tarih belirlemesi bekleniyor.

Öte yandan, testnet katılım oranı %29 ile düşük kaldı. Düşük katılım oranıyla ilgili yapılan açıklamada, bunun muhtemelen geliştiricilerin Goerli fork’taki değişikliklerini ertelemesinden kaynaklandığı öne sürüldü.

Shangahi’nin değişikliği, Ethereum tüccarlarının Aralık 2020’den itibaren ETH’deki paylarını ve bunun sonucunda merakla beklenen ödülleri talep etmelerini sağlayacak. Bu nedenle, Ethereum ağının değer kanıtına tam geçişi tamamlanmış olacaktır.

Ethereum geliştiricileri, bu hafta ana ağ güncellemesi için kesin tarih belirleyebilir

Testnet üzerinde yapılan işlemler, ana ağ üzerinde yayınlanacak güncellemelerde herhangi bir hata olmamasını veya hatanın düzeltilmesini sağlamak için Blockchain ağ güncellemelerinin oldukça önemli bir parçasıdır. Ethereum ağında gerekli değişiklikler yapılmadan önce Görli, Şangay’dan önceki üçüncü ve son test ağıydı. Goerli test ağı, yüksek düzeyde onaya sahip olduğu ve Ethereum ana ağına çok benzediği için çok önemlidir.

Ethereum geliştiricileri en son gelişmeleri gözden geçirmek için iki haftada bir toplanır. En yakın görüşme perşembe günü yapılacak. Bu nedenle geliştiricilerin ana ağ güncellemesinin asıl tarihini bu hafta belirlemesi bekleniyor. Son görüşmede Mart ayı için planlanan Şangay reformunun yönetmeliğinin Nisan ayında çıkması konusunda anlaştılar. geç kalmak Seçildi.

Ethereum en son fiyat

Ethereum’un fiyatı son 4 günde neredeyse %25 artarak dün 1.780 dolara ulaştı. ABD enflasyonu açıklandığında bölgedeki yüksek faiz oranını ve piyasanın çoğunluğunu hızlandıran Ethereum, 1.780 dolar zirvesinin ardından ABD işlem saatlerinde bir gerileme gördü ve 1.700 dolar sınırındaki düşüşünü yavaşlattı.

Büyük altcoin bugün 1.700 dolarda yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

Author: Günay Caymaz

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın