medyauzmani.com

Ethereum’un rakibi olan bu altcoin, dünya devi Alibaba ile ortaklık kurdu


Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri olan Avalanche, dünya devi Alibaba ile ortaklık yapacağını duyurdu. Haber, son günlerde çalkantılı kripto para piyasalarında heyecan yarattı. Avalanche, Alibaba Cloud’un Asya’daki operasyonlarını güçlendirecek.

Ethereum’un rakibi olan bu altcoin’den Alibaba ile iş birliği

Avalanche’ın Alibaba Cloud ile ortaklığı, kullanıcıların Avalanche’ın Asya’daki blockchain platformunda geçerli düğümler oluşturmasını sağlayan araçların geliştirilmesine yardımcı olacak. Çinli dev Alibaba’nın sponsorluğunda Alibaba Cloud veya Aliyun, Node-as-a-Service girişimlerini desteklemek için Avalanche blockchain ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Avalanche’ın Alibaba Cloud ile ortaklığı, kullanıcıların Avalanche’ın Asya’daki blockchain platformunda geçerli düğümler oluşturmasını sağlayan araçların geliştirilmesine yardımcı olacak. Entegrasyon, Avalanche geliştiricilerinin yeni kimlik doğrulama çözümleri başlatmak için Alibaba Cloud’un tak ve çalıştır işlevini bir hizmet olarak kullanmalarına olanak tanıyacak.

altcoin

Duyuruya göre Avalanche’ın 1.200’den fazla aktif kullanıcısı ve günde yaklaşık 2 milyon işlemi var. Alibaba Cloud, Asya-Pasifik’teki en büyük bulut hizmetleri sağlayıcısı olduğundan, bu ortaklığın kapsamı çok büyük. Entegrasyonun bir parçası olarak Alibaba Cloud, Avalanche startup’larına hizmetlerinden herhangi biri için teklif vererek özel bir promosyon yürüttü. Avalanche şu anda Aave, Curve, BENQi, Sushi ve Chainlink gibi dijital para birimleri (DeFi) dahil olmak üzere 1.000’den fazla varlığa sahiptir.

altcoin

Alibaba’nın kurucusu Alibaba Cloud, geçtiğimiz günlerde popüler ağlarla çeşitli ortaklıklar duyurmaya başladı. Global dev Alibaba da en popüler altcoin projelerinden biri olan Avalanche ile kurduğu yeni ortaklıkla sektörde büyük bir kripto hamlesinin sinyallerini verdi. Ciddi bir krizin içinde olan kripto para piyasalarının motive edici stratejilere ve haberlere çok ihtiyaç duyduğu açıktır.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın