medyauzmani.com

Facebook ve Instagram kullanıcıları artık NFT gönderebilir


  • Facebook ve Instagram kullanıcıları dijital cüzdanlarını herhangi bir uygulamaya bağlayabilir ve NFT’leri paylaşabilir veya yayınlayabilir.

Sosyal medya platformları Facebook ve Instagram’ın ana şirketi Meta, bugün dijital koleksiyon ürünlerinin işlevselliğini iki platformda genişletti.

Şirketin 29 Eylül’de tanıttığı güncelleme, hem Facebook hem de Instagram uygulamalarındaki tüm kullanıcıların artık dijital varlıklarını paylaşabileceğini ve yayınlayabileceğini belirtiyor.

NFT’leri Facebook ve Instagram üzerinden paylaşın

Duyuruya göre, kullanıcılar cüzdanlarını her iki uygulamaya da bağladıktan sonra, Instagram hesaplarıyla Facebook’ta NFT paylaşabilecekler.

Çapraz gönderi ve paylaşım, ABD’deki ve Meta’nın Instagram’da dijital varlıkları desteklediği tüm 100 ülkedeki kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Kullanıcılar dijital koleksiyonları ücretsiz olarak gönderebilir veya paylaşabilir.

Meta, NFT’lere desteğini Facebook’a genişletmeden önce bu yılın Mayıs ayında Instagram’da duyurdu.

Ağustos ayında Afrika, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Amerika’daki kullanıcılar için dijital koleksiyon özelliğinin uluslararası genişlemesi, 100 ülkede desteğe yol açtı. Şirket ayrıca Rainbow, Trust Wallet ve MetaMask için önceki desteğe ek olarak Coinbase Wallet ve Dapper için cüzdan desteği ekledi.

Bu özellik ayrıca üç blok zincirine genişletildi – Ethereum, Polygon ve Flow.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın