medyauzmani.com

Fantom (FTM), fUSD V2’yi tanıtmayı planlıyor


  • fUSD v2, zincir üstü bir ücret sistemine izin verecek ve Fantom’un daha fazla kurumsal benimsemeye açılmasına yardımcı olacaktır.
  • fUSD v2’ye geçiş, tahmin edilebilir ve bütçe dostu bir zincir üstü ücret sistemine izin verecektir.
  • FTM pozisyonlarının tasfiyesi gerçekleşecek, ancak kullanıcıların bu tür senaryoları çözmek için bolca zamanı olacak.

Katman-1 blockchain platformu Fantom, fUSD’nin 1. versiyonundan fUSD’ye geçmeyi planlıyor.

Fantom Vakfı’nın 29 Ocak’ta yaptığı bir blog duyurusunda, geliştirici ekibin ölçeklenebilir yeni nesil blok zincirlerini inşaatçılar, ortaklar ve kullanıcılar için daha öngörülebilir ve uygun maliyetli hale getirmeye çalıştığı için sabit paraların taşınmasının önemli bir hedef olduğunu söyledi.

fUSD V2, Fantom kullanıcılarının ücretleri yerel FTM veya fUSD’de tahsis ettiğini görecek ve ağ kullanımına dayalı olarak gelecekteki maliyetleri tahmin etmeyi kolaylaştıracaktır.

Fantom Vakfı’ndan Andre Cronje’ye göre, V2’ye geçmek ve zincir üstü bir grafik sistemine izin vermek, düzen söz konusu olduğunda yalnızca tutarlılığa yol açmayacak, aynı zamanda daha fazla kurumsal ürünün açılmasına da yardımcı olacak.

İkinci versiyonun piyasaya sürülmesinden önce FTM tasfiyeleri

Fantom, kullanıcıların borç verme ve borç alma gibi hizmetlere erişebilmesiyle merkezi olmayan finansta (DeFi) FTM ve fUSD kullanımını destekler. Bu nedenle Fantom, fUSD v1 geçişi başladığında olası tasfiyeleri vurguladı.

Ekip, tasfiyelerin ABD doları borcunun desteklediği FTM’ye veya FTM’ye (sFTM) eşit veya daha yüksek olduğu senaryolarda gerçekleşeceğini kaydetti. sFTM söz konusu olduğunda Fantom, hissenin tüm ödülleri talep edilerek derhal itfa edileceğini söylüyor. Aynı şey, minimum bahisten daha azına sahip olan ve bu havuzun blok üretemediği veya blok ödüllerini talep edemediği doğrulayıcıların başına gelecektir.

v2 için lansman programı sağlanmaz, ancak Fantom, lansmandan önce pozisyonları kapatma arayışlarında kullanıcılara yardımcı olacaktır. Buna, yeni oluşturulmuş bir takas aracı kullanarak DAI’yi Fantom stablecoin ile takas etme yeteneği de dahildir.

Kullanıcılar, herhangi bir tasfiyeden önce kendilerini düzene sokmak ve ön bildirimlerden yararlanmak için yeterli zamana sahip olacaktır.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın