medyauzmani.com

Filecoin’in FIL’i, FVM Başlamadan Önce İyi Bir Satın Alım mı?


filikoin Fiyat, Bitcoin ve Litecoin gibi diğer kripto para birimlerinin fiyatını yansıtır. FIL Cuma günü, yılın en düşük seviyesi olan 4.9$’ın biraz üzerinde 6$’dan işlem görüyordu. Bu yıl %84’ten fazla düştü ve onu kripto para birimi endüstrisindeki en kötü performans gösterenlerden biri haline getirdi.

Filecoin hala büyüyor

Filecoin, teknoloji endüstrisinin en büyük zorluklarından bazılarını çözmeyi amaçlayan öncü bir blok zinciri projesidir. Platform, şu anda Microsoft ve Google gibi birkaç büyük şirketin hakim olduğu dosya depolama endüstrisini basitleştirmeye yardımcı oluyor.

Filecoin, bilgisayarı veya akıllı telefonu olan herkesin depolama alanını paylaşmasına ve böylece tazminat almasına izin verir. Bu kullanıcılara ekosistem belirteci olan FIL kullanılarak ödeme yapılır.

Geliştiricilere göre, giderek daha fazla insan, dosyaları depolamak ve veri kaydetmek için platformu kullanıyor. Şu anda 50 milyondan fazla veri öğesini depolayan 20.000’den fazla kullanıcı var. Aynı zamanda, ağı kullanan geliştiricilerin sayısı 7.000’in üzerine çıktı.Bu geliştiricilerin çoğu Amerika Birleşik Devletleri, Güney Kore ve Hong Kong’dan.

Filecoin’in bir sonraki büyük katalizörü, Filecoin Sanal Makinesini (FVM) tanıtacak olan yeni güncellemedir. Gelecek yılın başlarında gerçekleşecek olan yükseltme, geliştiricilerin uygulamalarını oluşturmak için kullanabilecekleri sanal bir bilgisayar olacak.

Bununla birlikte, Filecoin ve diğer benzer merkezi olmayan depolama platformlarının geleceği hakkında hala endişeler var. Örneğin, çoğu kişi ve işletme, AWS ve Azure gibi merkezi platformları kullanmayı gayet iyi buluyor.

Diğer bir zorluk, birçok dosya depolama sağlayıcısının FIL’de ödeme yapmayı zor bulabilmesidir. Stabilcoinlerin aksine, kripto para oldukça değişken ve bu yıl değerinin %80’inden fazlasını kaybetti.

Filecoin Fiyat Tahmini

Günlük grafik, FIL fiyatının son birkaç gündür dar bir aralıkta olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak 25 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamalarda konsolide oluyor. Boyun çizgisinde 4,95 dolardan yer alan bir baş ve omuz deseni oluşturdu.

Bu arada, MACD ve Awesome Osilatör nötr seviyelerinde geziniyor. Bu nedenle, madalyonun düşüş eğilimine girme olasılığı var. Bu teklif, madeni paranın önemli destek seviyesinin 4,95 doların altına inmeyi başarması durumunda onaylanacak.

Yazı, FVM’yi Başlatmadan Önce Filecoin’in FIL’i İyi Bir Satın Alım mı? İlk olarak CoinJournal’da göründü.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın