medyauzmani.com

Fiyat gözleri düşüş trendi çizgisinden çıkarken Bitcoin Cash BCH/USD’yi tahmin edin


  • Bitcoin Cash, 110 Doların Altına Düşmeyi Reddetti

  • Kripto para birimi fiyatı makro olaylara bağlandı

  • BCH, ayı güvenlik açığı azaldıkça kırılmayı planlıyor

Bitcoin Cash BCH/USD, ayı piyasasına rağmen dirençli kalıyor. Çoğu zaman, Bitcoin Cash fiyat hareketi, Bitcoin hareketiyle bağlantılıdır. Birincisi, Bitcoin’in sert çatalı, fiyatını düşüren makro olaylardan zarar gördü.

Basın zamanı itibariyle, Bitcoin 19.000 doları tutmak için mücadele ediyor. Fiyat hareketi, daha sıkı ekonomilerin en büyük kripto para birimi üzerindeki potansiyel etkisini vurgular. BCH, son 24 saatte %1.51 artışla hafif yükseliş kaydetti. Token, 120 doların üzerine çıkmaya zar zor çalışıyordu. Ancak teknik açıdan bakıldığında, alıcıların BCH için gülümseyecekleri bir şey var.

BCH, potansiyel dibi vurgulayarak 110 doların altına düşmeyi reddediyor

eToro

eToro, sektördeki en düşük komisyon oranlarından ve ücretlerden bazılarını sunan dünyanın önde gelen çok varlıklı ticaret platformlarından biridir. Sosyal kopya ticareti özellikleri, yeni başlayanlar için onu mükemmel bir seçim haline getiriyor.

Bugün eToro ile BCH satın alın

Bit El İlanı

Dünyanın en güvenilir borsasında kolayca Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve diğer sanal para birimlerini Euro cinsinden alıp satabilirsiniz. bitFlyer’ın Avrupa, Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren lisanslı bir finans kurumu olduğunu bilerek güvenle ticaret yapın.

BCH’yi bitFlyer ile bugün satın alın

Aşağıdaki grafikte BCH, 110 dolardan destek oluşturdu. Boğalar, Temmuz ayından bu yana 110 dolar seviyesini koruyor. Trend çizgisi ve hareketli ortalamaların gösterdiği gibi ayılar kontrolde kalırken, satış baskısı hafifliyor. Bitcoin cash fiyatı, potansiyel kırılma alanında azalan trend çizgisinin biraz üzerinde yükseldi. Fiyat hareketi, alıcıların destek bölgesindeki ayılara karşı yavaş yavaş kazandığını gösteriyor.

Kaynak – TradingView

MACD göstergesi düşüş bölgesinde kalıyor. Ancak gösterge, düşüş momentumunun zayıfladığını gösteriyor. Boğalar Bitcoin Cash’i hareketli ortalamaların üzerine çıkarabilirse görüş güçlenebilir. Bu durumda, kripto para biriminde bir satın alma emri vermek için yeterli bir saldırıyı ele alacağız.

kapanış düşünceleri

Bitcoin Cash sembolü, büyük ölçüde aşağı yönlü bir piyasaya rağmen yükseliş hareketlerini gerçekleştirmeye başladı. Boğalar, ayıların fiyatı 110 dolar destek seviyesinin altına alma girişimlerini reddetti. Bunu akılda tutarak, 110 doları potansiyel bir BCH dip noktası olarak görüyoruz. Uzun vadede dayanmak istiyorsanız, fiyat caziptir. Bir yükseliş kırılması, daha fazla alıcının girmesine neden olabilir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın