medyauzmani.com

Fiyat tekrar düşerken Solana SOL/USD’yi tahmin edin


  • Solana fiyatı, aşağı yönlü baskı nedeniyle geçen hafta %3 düştü

  • Etkili bir analist Solana için 375-739 dolar bekliyor

  • SOL, kırmızı ışıkların yanıp söndüğü temel göstergelerle temel desteği yeniden test etti

Solana SOL/USD geçen hafta %3.24 kayıpla 32$’ın biraz üzerinde işlem gördü. Ethereum’dan sonra ikinci en büyük hisse ağı kanıtı, şu anda 11 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Web sitesine göre Solana, merkezi olmayan bir bilgi işlem platformudur. Katman 1 ağı, işlem ve hizmet ücretlerini ödemek için kullanılan bir belirteç olan SOL tarafından desteklenmektedir. 260 dolarlık ATH’ye kıyasla hiçbir şey olmayan mevcut değere rağmen, olumlu tahminler var.

Bilinmeyen, tanınmış bir analist Solana’nın ralliyi kaldıracağını tahmin ediyor. InvestAnswers’ın sunuculuğunu yapan stratejist, tahminlerini piyasa hakimiyetine dayandırıyor. Solana’nın varsayımsal bir durumda piyasayı %10-20 oranında kontrol edebileceğini söyledi.

Şu anda 400.000’den fazla abonesi olan Youtuber, Solana’nın 375 dolara kadar getirebileceğini doğruladı. Aynı zamanda, Ethereum’un %25’e kadar piyasa hakimiyetine ve 15.450 dolara ulaşabileceğine inanılıyor. İyimser, en iyi senaryoda, %20 pazar hakimiyeti göz önüne alındığında Solana’nın 739 dolardan işlem yapabileceğine inanıyor.

Gerçek olamayacak kadar iyi gelse de Solana, Ethereum’a rakip olan zorlu bir 1. katman olmaya devam ediyor. Ağ, yüksek ölçeklenebilirlik vaadi üzerine kurulmuştur. Son zamanlarda Solana, ilk katman 2 genişletme çözümü olan Nitro’yu dahil etti. Katman, Cosmos ve IBC platformlarını bütünleştirir.

Pembe temeller ve görünümün yanı sıra, Solana düşüş eğilimi gösteren bir piyasa. Büyük desteği yeniden test etti ve TVL’si kırmızı renkte. DeFi Llama’nın verilerine göre, Solana TVL bu yazının yazıldığı sırada geçen gün %1,22 düşüşle 1,29 milyar dolara geriledi.

SOL, 32 dolarlık bir destek testini geri getiriyor

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı alım satım sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD) sağlayıcısıdır. CySEC lisans numarası (#250/14)

Plus500 ile bugün SOL satın alın

eToro

eToro, sektördeki en düşük komisyon oranlarından ve ücretlerden bazılarını sunan dünyanın önde gelen çok varlıklı ticaret platformlarından biridir. Sosyal kopya ticareti özellikleri, yeni başlayanlar için onu mükemmel bir seçim haline getiriyor.

Bugün eToro ile SOL satın alın

Kaynak: TradingView

Yukarıdaki teknik tablodan SOL, desteği yeniden test etti. Dijital varlık, 20 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamaların altında işlem görüyor. İkili hareketli ortalama, yükseliş trendinde konsolidasyon noktalarını gösterebilir. Ayrıca, Stokastik Osilatör şu anda 20’nin altında olan aşırı satım bölgesine girdi.

kapanış düşünceleri

Solana aşağı yönlü baskı altına girmiş olsa da, kripto alanında izlenmesi gereken önemli bir simge olmaya devam ediyor. Simgenin kaderini ne zaman döndürebileceği bir tartışma meselesidir. Şu anda mevcut fiyat iyi bir giriş noktası değil ve trend dönüşü görülene kadar sabırlı olmanız gerekiyor.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın