medyauzmani.com

FTX belirteci şu anda tüm zamanların en düşük seviyesinin %11 üzerinde işlem görüyor


  • FTX belirteci son iki haftada %76’dan fazla düştü ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden %98 düştü.
  • Bununla birlikte, hala 2019’daki tüm zamanların en düşük seviyesinin üzerinde ve yaklaşık 418 dolarlık piyasa değerine sahip.

FTX, çöküşü kripto endüstrisini şaşkına çevirene kadar dünyanın en iyi kripto para borsalarından biri olarak görülüyordu.

Olanları özetlemek gerekirse, FTX iflas başvurusu, borsada olan hemen hemen her şeyin, kurucusu Sam Bankman-Fried’in başarısızlıkları ve suçlarıyla ilgili olduğunu gösterdi.

FTX tokeninin düşüşü LUNA’nınki kadar muhteşem olmadı

FTX’in patlamasına ve milyonlarca insanın büyük olasılıkla tüm paralarını kaybetmiş olmasına rağmen, FTX belirteci henüz sıfıra inmedi. Aslında, FTT, lansmanından sonra piyasaya çıktığı zamanki fiyat seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor.

FTX belirteci 8 Mayıs 2019’da piyasaya sürüldü ve 9 Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 85,02$’a ulaştı. Geçen ayki FTX patlamasının ardından belirtecin bulunduğu mevcut seviyelerde, FTT genel olarak %98’den fazla düştü -zaman. zirve.

Peki ne oldu? Hepsi, ancak FTX belirtecinin ölümü, Mayıs 2022’de Terra (LUNA) ile olan kadar muhteşem olmadı.

CoinGecko’da görüldüğü gibi FTT, 6 Eylül 2019’daki tüm zamanların en düşük seviyesi olan 1,15 ABD Dolarından yaklaşık %11 daha yüksek olan 1,28 ABD Doları yakınında işlem görüyor. FTX belirtecinin YG’si kabaca %28,

FTX’in iflasına ve eski “SBF imparatorluğu” hakkındaki tüm ifşaatlara rağmen piyasa değeri hala 410 doların üzerinde olduğundan, FTX’in “ölü” olabileceğini söylemek çok kolay – ancak FTT henüz orada değil. Son 24 saatte 10 milyon dolardan fazla değerde FTT işlem gördü.

Sadece bağlam için, Mayıs ayında sıfıra inen Terra jetonu Terra Classic (LUNC), son 24 saatte hala 115 milyon dolardan fazla işlem gördü.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın