medyauzmani.com

FTX Exchange, SkyBridge Capital’in %30 hissesini satın aldı


Kripto para borsası FTX, kripto para birimi alanında lider bir risk sermayesi şirketi olan SkyBridge Capital’in %30 hissesini satın aldı.

Kripto borsası FTX’in CEO’su Sam Bankman Fried ve SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, CNBC ile röportaj Cuma günü erken saatlerde.

Röportajda, FTX’in kripto para birimi alanında lider bir risk sermayesi şirketi olan SkyBridge Capital’in %30 hissesini satın aldığı ortaya çıktı.

Scaramucci, yatırımdan memnun olduğunu ve SkyBridge Capital ve FTX için parlak bir gelecek olduğuna inandığını söyledi.

Bankman-Fried, şirketleri bazı mücadele eden kripto şirketlerini kurtarmak için milyonlarca dolar yatırım yaptığı için kripto alanında JP Morgan olarak adlandırılıyor.

FTX’in SkyBridge Capital’deki son yatırımı sorulduğunda, SBF şunları söyledi;

“Geçen yıl katıldığımız SOL konferansından başlayarak geçen yıl SkyBridge ve ekibiyle tanıştık. Sadece dijital varlık alanında değil, aynı zamanda geleneksel finansal piyasalarda da yaptıklarından gerçekten heyecan duyduk. SkyBridge, hem dijital hem de geleneksel finans piyasalarını bir araya getirerek harika bir şey yapıyor ve biz de bunun bir parçası olmak istiyoruz. Bu yatırımı[FTX]için heyecan verici bir sonraki adım olarak görüyoruz.”

Yatırımın bir parçası olarak 40 milyon dolar doğrudan SkyBridge Capital’in bilançosuna gidecek ve risk sermayesi şirketi fonları kripto para satın almak için kullanacak. Scaramucci, güvenlik belirteçlerini zaten satın aldıklarını söyledi.

SkyBridge Capital’in portföyünü bir dijital varlık yönetimi alanı olarak nasıl büyütebileceğine ve büyüme açısından SBF’nin FTX vizyonuyla nasıl uyumlu olduğuna dair bir teklifle Sam Bankman-Fried ile görüştüğünü de sözlerine ekledi.

FTX, kripto para birimleri için devam eden ayı piyasasına rağmen kripto şirketlerine büyük yatırım yapıyor. Kripto para borsası en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biri olmaya devam ediyor ve yakın zamanda Coinbase’i geçerek Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük kripto borsası oldu.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın