medyauzmani.com

FTX İflası Artık Genesis Blokunu Yakıyor – World Digital Media News


FTX’in son çöküşü, kripto para birimleri dünyasında şok edici. bir domino etkisi ve kripto para borsasını aşağı çekmek. Tüm bunların üzerine Binance CEO’su CZ, “FTX hakkında:Yatırımcılar da suçlu!‘ demesi büyük tartışmaya neden oldu.

Bugün dünyanın en saygın kripto para platformlarından biri olan Genesis Block, domino etkisinden ilk etkilenenlerden biri olduğunu açıkladı.

Tüm platform hizmetleri askıya alındı

Hong Kong merkezli kripto para sitesi Genesis Block, 10 Aralık’ta bugün kullanıcılarına bir e-posta gönderdi. tüm satışları durduracak açıkladı. Şirketin CEO’su Vincent Hung, Reuters’e verdiği bir röportajda FTX’in iflasının ardından kararın hala tehlikede olduğunu ve bu nedenle çalışmayı bırakma kararı aldığını söyledi.

Fonlarımızın bir kısmını kurtarmak için tüm pozisyonlarımızı kapatmaya karar verdik.CEO, web sitelerinin gerekli uyarıyı koyduğunu ve platformda kripto para birimi olan tüm kullanıcıların tüm servetlerinden kurtulmaları için onları uyardığını söyledi.. Ayrıca bugünden itibaren platforma yeni üye kaydı yapılamayacak ve varlıklarını silen kullanıcılar isterlerse hesaplarını silebilecekler. sonsuza kadar Görevden alınabileceği de söylendi.

Hong Kong’da 29 lokasyonda güvenilir Bitcoin ATM’leri sağlayan Genesis Block, FTX’te de 175 milyon doların kapatıldığını açıkladı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın