medyauzmani.com

GALA tabelası önünde neler oluyor! Altcoin aniden değerinin %30’unu kaybetti


1 milyar dolarlık bir hack (ya da belki halıyı çekmek ) panik, GALA’nın değerinin %30’unu kaybetmesine neden oldu! Detaylar burada.

GALA tabelası önünde neler oluyor! Altcoin %30 düştü

Oyun oynamanın ve kazanmanın öncüsü olan Gala Games, istila fantezisini gördü. GALA tokeninin fiyatı düştüğü için milyarlarca dolar kaybetme korkusu yatırımcıları etkiledi.

GALA’nın fiyatı, yatırımcıların markaya yönelik bir saldırı gibi görünen şeylerden korkmasıyla keskin bir şekilde düştü. Perşembe günü geç saatlere kadar, tek bir adresten 1 milyar dolardan fazla GALA jetonu üretildi ve GALA sahiplerinin paniğe kapılmasına neden oldu. Bu saldırı panik satışına yol açtı ve mum çubuğu %29.34’e yükseldi ve fiyat düştü.

İlgili: GALA logosu nedir?

Ancak saldırının, GALA dahil olmak üzere tokenların finansal transferini kolaylaştıran bir platform olan pNetwork tarafından gerçekleştirildiği bildirildi.

“pNetwork köprüsünün değişmezliği, pGALA’nın yeniden kurulmasını gerektiriyor. Doğrudan Gala ekibiyle birlikte çalışıyoruz ve karşılığında, pGALA’nın pGALA tortularının işlevselliğini geri kazanması ve bunları kaldırması için gerekli ölçekleri sağlamak için çalışıyoruz.”

Ekip, p.Network Bridge’deki bir yapılandırma hatası nedeniyle pGALA’nın yeniden konuşlandırılması gerektiğini açıkladı. p.Network, Ethereum üzerinde GALA jetonlarıyla ilgili herhangi bir sorun olmadığını ancak PancakeSwap havuzundan satın alanların her şeylerini kaybedebileceğini yineledi. Çok geçmeden korku sona erdi. Kurtarma işlemi birkaç saat içinde sağlanır.

Gala

GALA’nın fiyatına gelince, gösterge zaten 0.0313$ destek hattını test etmek istiyordu ve bu fiyat düşüşünden sonra oldu. MACD’deki kırılma, GALA’nın desteğin altına düşebileceğini ve 0.0200 dolar civarında büyük bir düşüş yapabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, GALA bu korkudan kurtulur ve alt çizgiyi kırarsa, tüccarlar 0.0500$’a yükseliş bekleyebilirler.

İlgili: GALA fiyat tahmini

Ayrıca p.Network, eski jetonun yerine yeni bir pGALA jetonunun oluşturulacağını ve havuz başlamadan önce pGALA’ya sahip kullanıcılara verileceğini duyurdu.

GALA, yazı yazılırken Coinmarketcap verilerine göre tekrar 0.035 dolara yükseldi.

GALA hisselerinin fiyatı

Gala

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın