medyauzmani.com

GALA’nın fiyatı, Gala Games’in Hollywood yıldız ortaklığı tweet’ini silmesinin ardından düştü


  • Bu yazının yazıldığı sırada, GALA tokeni %11’den fazla düştü.
  • Gala Games, Hollywood yıldızlarıyla ortaklığını duyuran bir tweet’i gizlice sildikten sonra ateş altında.
  • Bu, GALA’nın %70’ten fazla artarak 0,051 doları geçmesinden sonra geldi.

Metaverse kripto para birimi GALA’nın fiyatı, ana şirketi Gala Games’in devralmasından sonra son birkaç saat içinde önemli ölçüde düştü. Ortaklıklarını duyuran Tweet The Rock dahil birçok Hollywood yıldızıyla. Çoğu kripto para takipçisini kızdıran ise Gala Games’in herhangi bir açıklama yapmadan tweet’i silmesi oldu.

Gala Games’in Pazartesi günü Dwayne “The Rock”, Mark Wahlberg ve Johnson ile çalıştığını belirten bir tweet’i, GALA’nın fiyatını %70’ten fazla artırdı ve bu, tokenin Eylül 2022’den bu yana ulaştığı en yüksek fiyat.

Tweet, oyunun geliştirme platformunun “The Rock (namı diğer Dwayne Johnson) ve Mark Wahlberg ile iki film geliştiriyoruz! Eğlence endüstrisindeki iki büyük güç. Ekranda çalışmalarını gördüm, ancak varlıklarının ekran dışında daha da güçlü olabileceğini düşünüyorum ve biz çok Onlarla çalışma fırsatı bulduğum için mutluyum.”

Gönderi silindikten sonra Gala Game sessizliğe büründü

Reklamın geçerliliğini sorgulamak için birçok Twitter tanıtıcısı oluşturuldu.

Yine de bugünkü düşüşe rağmen GALA, oyun ikonları arasında ayın bir numaralı hamlesi olmaya devam ediyor. GALA yaklaşık %130 kazanırken, Sandbox’ın token’ı yalnızca %30 ve Decentraland’ın MANA’sı %22 arttı.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın