medyauzmani.com

Gavin Wood, FTX başarısızlığının kripto para biriminin habercisi olmadığını söylüyor


  • Gavin Wood, diğer en iyi kripto platformlarının yanı sıra Ethereum, Polkadot ve Parity Technologies’i kurdu.
  • FTX’in patlamasının kripto para birimlerine “güven gerektirmeyen merkezi olmayan teknolojiye” erişme fırsatı sağladığını söylüyor.
  • Wood, Ekim ayında Parity’nin CEO’luğundan istifa ederek, kararının Polkadot’u inşa etmeye daha fazla odaklanmasına izin verdiğini açıkladı.

Polkadot blockchain platformunun kurucu ortağı Gavin Wood, FTX’in başarısızlığının kripto sektörüne geleceklerin habercisi olmadığını söylüyor. Kripto para biriminin geleceği için sayılmaz (bir gerileme olsa bile).

Sebebe gelince, çökmekte olan borsanın, büyük bir pazarlama stratejisinin arkasına saklanmaya çalışan, kötü yönetilen bir platform olduğunu söylüyor.

FTX, “kötü yönetilen, yoğun bir şekilde pazarlanan” bir şirketti

FTX belirteci geçen ay değerinin neredeyse %98’ini kaybetti, bunun nedeni FTX oldu ve kripto para birimindeki çoğu insan buna çok üzüldü. Sam Bankman-Fried liderliğindeki borsanın başının belada olduğu anlaşıldığında, dışarı çıkmayan milyonlarca insan üzerindeki etkisi özellikle endişe vericiydi.

Ardından, FTX’in 130 kuruluşu iflas başvurusunda bulundu – bunların tümü, SBF’nin kendisini kripto para biriminin “beyaz şövalyesi” olarak tanımlamasından sadece aylar sonra geldi.

Ancak FTX fiyaskosunu izleyen bulaşmaya rağmen Wood, olayın yakın olmadığını söylüyor.Kripto para biriminin habercisi“.

Polkadot’un kurucu ortağına göre FTX bir şey gösterdi: kripto para birimi endüstrisinin “Daha iyi, güven gerektirmeyen merkezi olmayan bir teknoloji. Wood Cuma günü duygularını paylaştı.

Kripto para birimlerinin, yoğun bir şekilde pazarlanan, kötü yönetilen merkezi bir borsa ile karıştırıldığını duymaktan bıktım. FTX hatası, kripto para biriminin habercisi değildir. Tam tersi: daha fazla ve daha iyi güven içermeyen merkezi olmayan teknolojiye duyulan ihtiyacın somut kanıtıdır.. “

Wood, kurucu ortağı olduğu ve Polkadot’un geliştirilmesinin arkasındaki şirket olan Parity Technologies’in CEO’luğundan bu yılın Ekim ayında istifa etti.

Açıkladığımız gibi, Ethereum kurucu ortağı, hamlesinin Polkadot’a daha fazla odaklanmasına yardımcı olmak için olduğunu belirtti. Halen Parity’de baş mimardır. Wood aynı zamanda Kusama ve Web3 Vakfı’nın da kurucusudur.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın