medyauzmani.com

Gleec Coin, MEXC, Phemex, FMFW ve diğer üç borsada listelenmiştir.


Gleec Coin, Phemex, MEXC ve Choise.com dahil olmak üzere altı kripto para borsasında listelenecek.

Blockchain tarafından desteklenen merkezi olmayan bir dijital ekosistem olan Gleec, Gleec Coin’in yakında en iyi altı kripto para birimi borsasında satışa sunulacağını duyurdu.

Coinjournal ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre Gleec, listelemenin daha önce Bitcoin.com olarak bilinen Changelly, Changelly Pro ve FMFW ile ortaklıkları sayesinde mümkün olduğunu söyledi.

Gleec, ortaklıkların ana para birimi Gleec Coin için derin bir likidite sipariş defteri oluşturmak için tasarlandığını söyledi.

En son kripto haberlerinin ardından Gleec Coin, daha önce Crypterium olarak bilinen Phemex, MEXC ve Choise.com dahil olmak üzere çeşitli kripto para borsalarında yayınlanacak. Ekip, Glick’in bu borsalara dahil edilmesinin, para birimi için yeterli likidite olmasını sağlamak ve yatırımcılar için piyasasını güçlendirmek olduğunu da sözlerine ekledi.

FMFW.io CEO’su Danesh Chaudhry, yaklaşan Gleec listesi hakkında yorumda bulundu;

“Gerçek bir faydası olan ve tüm kripto ekosistemini olumlu yönde etkileyebilecek ve DeFi’yi herkes için daha erişilebilir hale getirebilecek Gleec gibi değerli bir projeyi memnuniyetle karşılıyoruz. Gleec’in misyonu, blok zinciri dünya çapında ve geniş bir alanda kullanılabilir hale getirme felsefemizle uyumludur. sektör yelpazesi.”

Gleec, bu borsalara kendi yerel para birimlerini eklemenin, madeni para için yüksek hacimli bir sipariş geçmişi sağladığını ve her yatırımcıya madeni parayı istedikleri zaman satın alma, satma ve takas etme fırsatı verdiğini söyledi.

Ekip ayrıca, para birimini 20 Ekim’de Changelly Pro’da ve 22 Ekim’de Changelly’de listeleyerek borsa ile tüm sözleşmelerin imzalandığını açıkladı.

FMFW borsası bugün 26 Ekim’de Gleec parasını listeleyecek, madeni para ise 29 Ekim’de MEXC’de yayınlanacak. Son olarak, Phemex madeni parayı 9 Kasım’da listeleyecek. Ekip, Choise.com’daki listenin henüz onaylanmadığını açıkladı.

Gleec, yerel para biriminin bu borsalara dahil edilmesinin, kripto piyasasının mücadele ettiği bir zamanda geldiğini ve geçen yıl Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasından bu yana fiyat hareketinin düşüş gösterdiğini söyledi.

Ekip, GLEEC/BTC ve GLEEC/USDT çiftleri için likiditeyi artırmayı amaçlayan tek bir merkezi sipariş defteri getirmeyi planladığını söyledi.

Gleec, likiditeyi birden fazla platform arasında paylaşarak kripto endüstrisi için daha iyi fiyat keşfi sağlamak istiyor. Glick, borsanın entegrasyonunun ayrıca aralarında sürekli iletişime izin vererek siparişlerin gerçek zamanlı olarak yürütülmesini sağladığını açıkladı.

GLEEC, kullanıcıların kripto para birimlerini satın alabilecekleri, satabilecekleri, takas edebilecekleri ve depolayabilecekleri, blok zinciri destekli bir dijital ekosistem ve güvenilir bir değişimdir. Platform, büyük şeffaflık, garantili güvenlik ve kolay ticaret hizmetleri sağlamak için tasarlanmıştır.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın