medyauzmani.com

GMX sembolü nedir ve bugün neden yükseliyor?


  • GMX, zincir üzeri bir arayüzde spot ve sürekli vadeli işlem sözleşmelerini destekleyen bir DEX’tir.

  • Token, Çarşamba günü Binance tarafından listelendiği haberinden sonra kazandı.

  • GMX ek bir düzeltmeyle karşı karşıya

GMX, zincir üzerinde bir ticaret arayüzü aracılığıyla spot ve sürekli vadeli işlem sözleşmelerini destekleyen merkezi olmayan bir borsadır. Çığ ve Arbitrum gücü DEX. GMX, son derece düşük takas ücretleri ile sıfır etkili fiyat anlaşmalarını destekler.

GMX’in en büyük avantajı, kullanıcıların ilk kâr marjlarının 30 katına kadar ödünç almalarına izin vermesidir. Yerel belirteci GMX, ekosisteme bir fayda sağlar ve yönetimi kolaylaştırır.

GMX jetonu, en son haberlerden sonra düşmeden önce yaklaşık %40 arttı. 5 Ekim’de Binance, GMX belirtecinin listesini duyurdu. Binance, BTC, BUSD ve USDT ile GMX çiftleri için alım satım açacağını söyledi. Ticaret 10-5-2022’de 10:00’da (UTC) başladı. Kripto para borsası, GMX para çekme işlemlerinin 10-06-2022’de 10:00’da (UTC) başlayacağını belirtti.

GMX, çift haneli kazançtan sonra düzeltir

Kaynak – TradingView

Teknik olarak, GMX, Çarşamba günü madeni paraya olan sosyal ilgi arttıkça 56 dolarlık direnç seviyesini aştı. Madeni para o zamandan beri düştü ve direnç bölgesinin altında işlem görüyor.

Son kazanımlar, tokeni Bollinger Bantlarının üst sınırının üzerine çıkmaya zorladı. Bu, bir düzeltmenin meydana gelme olasılığının yüksek olduğu anlamına gelir. Belirteç desteği, minimum Bollinger bantlarına denk gelen 38 dolardır.

GMX satın almalısınız

Bu analiz, GMX’in direnç seviyesini 56 doların üzerinde tutamamasının ardından bir düzeltmeyle karşılaşmaya devam edebileceğini ortaya koyuyor. Değerlendirmemize göre, jetonun perakende çılgınlığı tarafından yönlendirilmiş olması mümkündür. Bu, GMX’in Çarşamba günü sosyal ilgi açısından ikinci sırada olduğunu gösteren LunarCrush verileriyle vurgulanıyor.

Elbette Binance gibi büyük bir borsada listelenmek GMX için büyük bir destek. Ancak, perakendeye olan ilgi azaldıkça fiyat etkilenebilir.

Gönderi GMX jetonu nedir ve neden bugün yükseliyor? İlk olarak CoinJournal’da göründü.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın