medyauzmani.com

Güney Koreli fintech devi Dunamo 10.000 Web3 işine bakıyor


Kripto para borsası Upbit’in arkasındaki şirket olan Güney Koreli fintech devi Dunamu, Web3 ekosistemine 10.000’den fazla iş getireceğini görebilecek iddialı bir plan açıkladı.

Şirketin planları yerel bir haber raporunda açıklandı yayınlanan Salı günü, operatör Upbit’in bir Web3 yatırımına 500 milyar won’a (yaklaşık 380 milyon $) kadar yatırım yapmak istediğini belirtti.

Rapora göre, Dunamu’nun planları beş yıllık bir süre boyunca blok zinciri ve Web3 projelerine para pompalamaya odaklanacak. Şirket ayrıca, hızlı büyüyen ekosistemdeki yeni başlayanlara anahtar yazılım çözümleri sunmayı ve onları yeni büyümeyi teşvik etmeyi ve binlerce iş yaratmayı amaçlayan stratejik teşvikler olarak hedefliyor.

Dunamu 500 girişimi hedefliyor

Dunamu CEO’su Lee Sirgoo’ya göre girişim, blok zincirindeki işlevsellik, değiştirilemez belirteçler (NFT’ler) ve vizyonun giriş kısmı ile Kore’nin yenilik alanındaki konumunu güçlendirmeye yöneliktir.

2012 yılında kurulan ve blockchain odaklı projelerin en büyük yatırımcılarından biri olan şirket, Güney Kore’deki bazı büyük şehirlerde yeni ofislerle varlığını genişletmeyi planlıyor.

Donnamo, ana hedefin ülke genelindeki üniversitelerden yeni mezunlar olacağını söyledi. Rapora göre, bu yetenek havuzu 500 yeni girişim başlatmaya çalışacak.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın