medyauzmani.com

Hack şokunun ardından Binance CZ CEO’sundan önemli sözler!


Binance ağında yaşanan dolandırıcılık şokunun ardından Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) önemli bir açıklama yaptı. Detaylar burada.

Hack şokunun ardından Binance CZ CEO’sundan önemli sözler!

6 Ekim’de 100 milyon dolarlık BNB Akıllı Zincir (BSC) jetonlarının hırsızlar tarafından çalınmasının ardından kripto para borsası Binance, blok zinciri ağının faaliyetlerini geçici olarak askıya aldı.

Kripto borsası, BNB zincirini birbirine bağlayan orta zincir köprüsünün saldırıya uğradığını ve 100 milyon dolar değerinde token kullanıldığını doğruladı. Ancak o zamandan beri ağ, jetonun değerini önemli ölçüde etkilemeden çalışmaya devam etti.

İlgili: Binance sarsıntısını vurun!

7 Ekim’de CNBC’den ciyaklama kutusu CZ olarak bilinen Binance CEO’su Cahngpeng Zhao ile konuşan, ağ ihlaline rağmen dijital ekonomi etrafındaki duyarlılığın “çok güçlü” kaldığını söyledi.

“Böyle bir hack’e rağmen BNB’nin fiyatının %5’ten daha az etkilendiğini gördük. Bu, BNB kullanan insanların güveninin çok güçlü olduğunu gösteriyor.”

Tanınmış bir yetkili, plandan haberdar olduğunu ve BNB sahiplerine güçlerinden dolayı güvendiğini söyledi.

“Toplulukta ve BNB sahiplerinde başarılı olma yeteneğine çok güveniyorum. Bu talihsiz bir durum, ancak bundan ders alabiliriz. “Bu tür hatalardan nasıl ders çıkaracağımızı ve kodumuzu nasıl daha güvenli hale getireceğimizi öğrenmemiz gerekiyor. Yazılım kodu hatasız. “

Ne oldu?

Bilgisayar korsanları esas olarak BCS’nin zincirler arası köprüsü olan BSC Token Hub’ı (BNB Beacon Chain (BEP2) ve BNBCain (BEP20 veya BSC) arasındaki köprü) hedef aldı ve bu da tüm zincirdeki çalışmaların askıya alınmasına neden oldu.

Coinmarketcap verilerine göre, yazı yazılırken BNB Coin son 24 saatte %4 değer kaybetti. BNB 281 dolardan işlem görüyor.

İlgili: Binance (BNB) madeni para fiyat tahmini

Kaynak



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın