medyauzmani.com

Halatı ne zaman satın almalıyım?


Dünyanın en büyük stablecoini olan Tether, 2022’de ağır baskı altına girdi. Kripto para biriminin devam eden çöküşü, madeni paraya olan talebi azalttı. Benzer şekilde, Terra USD ve Neutrino gibi diğer birkaç stabilcoin’in çöküşü, daha fazla insanı stabilcoinlerden uzaklaştırdı. Sonuç olarak, Tether’in piyasa değeri 82 milyar dolardan 66 milyar dolara düştü.

Tether iyi bir satın alma mı?

Stabilcoin, başka bir varlık tarafından desteklenen bir kripto para birimidir. Çoğu durumda, stablecoin’ler ABD doları ve euro gibi fiat para birimleri tarafından destekleniyor. Amaç, çevrimiçi dijital varlıklara yatırım yapmayı ve ticaret yapmayı kolaylaştırmaktır. Örneğin, merkezi olmayan borsalarda (DEX’ler) ABD doları gibi fiat para birimleriyle işlem yapmak inanılmaz derecede zordur.

İki ana stabilcoin türü vardır. İlk olarak, bireysel bir şirket tarafından yönetilen merkezi sabit paralar vardır. Bu tür para birimlerine örnek olarak Tether ve ABD doları verilebilir. Bu para birimleri, genellikle bankalarda depolanan fiat para birimleri tarafından desteklenmektedir. Ayrıca, önde gelen bir mali denetçi tarafından denetlenmesi amaçlanmıştır.

İkincisi, bir Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) tarafından yönetilen merkezi olmayan sabit paralar var. Bunun iyi bir örneği nötrino ve USDD’dir. Bu paralar genellikle BTC ve ETH gibi bir dizi kripto para birimi tarafından desteklenir.

Tether, kısmen rezervleriyle ilgili endişeler nedeniyle mücadele etti. Son birkaç yılda, Tether’in 1:1 temelinde tam olarak desteklenip desteklenmediği konusunda endişeler vardı.

Bu haftaki bir davada bir yargıç, Tether’in denetlenmiş mali desteğini sağlaması gerektiğini söyledi. Bu karar, Tether’in Bitcoin fiyatını şişirmek için başkalarıyla komplo kurduğunu iddia eden devam eden bir davanın parçasıydı. Tether ve ana şirketi Bitfinex, herhangi bir yanlış yapmayı reddetti.

Tether’i ne zaman satın almalısınız?

Diğer kripto para birimlerinin aksine, değeri aynı kaldığı için yatırımın bir parçası olarak tether satın alınmaz. Bunun yerine, blockchain endüstrisindeki işlemleri kolaylaştırmak için stabilcoin satın alınır.

Bu nedenle, bizce, değerli bir stablecoin olduğu kanıtlandığı için Tether’i satın alabileceğinize inanıyoruz. Terra USD gibi diğer sabit paraların aksine, Tether yıllardır para birimini sabitliyor.

Ek olarak Tether, size gönül rahatlığı vermesi gereken denetlenmiş bir sabit paradır. Daha geniş BDO şirketinin bir parçası olan BDO Italia tarafından denetlenir. BDO, yaptığı açıklamada Tether’in itibari paralara sahip olduğunu ve elindeki ticari kağıt miktarını azalttığını doğruladı.

Tether nasıl satın alınır

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve 600’ün üzerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar. Binance ayrıca düşük alım satım ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok alım satım seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

Binance ile bugün USDT satın alın

bitpanda

Bitpanda bir dijital varlık aracı kurumudur. Kullanımı kolay bir arayüz sunduğu, bir dizi harika özellik geliştirdiği ve yatırım yapmak için çeşitli madeni paralar sunduğu için dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri haline geldi. Bitpanda ayrıca güvenlik konusunda iyi bir itibar kazanmıştır ve verileri daha önce hiç tehlikeye atılmamıştır.

Bugün Bitpanda ile USDT satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın