medyauzmani.com

HSBC artık kripto pazarına girmeye hazır


hsbc kripto para birimine girmeye hazır
  • HSBC bugün kariyer sayfasında kripto ile ilgili iş ilanları yayınladı.
  • Akranlar, son yıllarda kripto ürünlerini zaten piyasaya sürdü.
  • Avrupa’nın en büyük bankasının hisseleri Salı günü hafif düşüşle kapattı.

HSBC Holdings plc, bugün Avrupa’nın en büyük bankasının artık kripto para birimine girmeye hazır olduğuna dair haberlere odaklandı.

HSBC, kripto para birimi ile ilgili iş fırsatlarını yayınladı

Salı günü HSBC, kariyer sayfasında tokenlerin kullanım durumlarını denetlemek için bir “Ürün Yöneticisi” aradığını doğrulayan bir iş ilanı listeledi.

Finans devine göre, hızla gelişen kripto ortamı, bankanın bu pazarda bir ayak izi geliştirmesini gerektirdi.

Dijital varlıkların yeni bir konu olması ve hızla gelişen stratejik düşünceler ve risk iştahı nedeniyle, Kodlama Başkanının yüksek değerli bir stratejik girişime katkıda bulunan karmaşık iş ve proje kararları alması gerekecektir.

HSBC Holdings plc hisseleri yılbaşından bu yana %15’in üzerinde yükseldi ve bugün hafif bir düşüş yaşadı.

HSBC, JPMorgan Chase gibi şirketlere katılıyor

İngiliz çokuluslu bankası, kripto para piyasasına adım atmayı düşünen tek büyük banka değil. JPMorgan Chase & Co dahil benzer şirketler, son yıllarda zaten kriptoyla ilgili ürünleri piyasaya sürdüler.

HSBC Holdings plc, şu anda Dijital Varlıklar için Ürün Müdürü pozisyonu için de uygun bir aday arıyor, bu da kripto alanında geniş bir hizmet yelpazesi sunmak istediğini gösteriyor.

Bu, kripto para birimlerine karşı seslerini yükselten ve sürdürülebilirlikleri hakkında soru işaretleri uyandıran Dünya Bankası için önemli bir hız değişikliği. Sadece aylar önce, CEO’su Noel Cowen’in HSBC’nin kripto para birimine acele etmeyeceğini söylediği aktarılmıştı.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın