medyauzmani.com

İngiltere, NFT için yasal ihale olarak stablecoin’i benimsemeye çalışıyor


Hazine ekonomi sekreteri İngiltere Fintech Haftası 2022’de yaptığı açıklamada, İngiltere’nin kendisini kripto varlık teknolojisi inovasyonu için küresel bir merkez olarak konumlandırmak için bu ve diğer adımları attığını söyledi.

Birleşik Krallık, elektronik ödemelerle ilgili düzenleyici çerçevesine sabit paraları dahil etmeye ve varlıkları ülke genelinde daha fazla benimsenmeye açmaya hazırlanıyor.

Planlar Pazartesi günü ortaya çıktı, vurgulanmış Londra’daki InnFin Küresel Finans Zirvesi sırasında bir hükümet yetkilisi tarafından.

Hazine Ekonomi Bakanı John Glenn’e göre, hükümet İngiltere’yi kripto para birimi inovasyonunun ön saflarına yerleştirecek uygun ve eyleme geçirilebilir adımlar arıyor.

Glenn, hükümetin ülkenin kripto teknolojisi ve yatırım için “küresel bir merkez” haline geldiğini görmek istediğini söyledi.

Bir adım, sabit paraların tüketiciler için yasal bir ödeme seçeneği haline gelmesi için devlet düzenleyici yönergelerinin kademeli olarak ayarlanmasını içerir. Bu adımlar aynı zamanda stablecoin veren kuruluşları ve hizmet sağlayıcıları desteklemek için tasarlanacak.

Yaza kadar Royal Mint NFT

Hazine’nin tavsiyeleri arasında, dijital varlık alanındaki büyümenin tüketici seçiminde önemli bir destek sağlayabileceğinin kabul edilmesi de yer alıyor. Bu nedenle, Birleşik Krallık hükümeti, yalnızca stablecoin sektörünü değil, daha geniş dijital varlık piyasalarındaki diğer sektörleri de destekleyebilecek yeni bir düzenleyici yaklaşıma bakıyor.

Kodlama teknolojileri geleceğin büyük bir parçası olacaksa, biz Birleşik Krallık içinde olmak istiyoruz.Glenn, İngiltere Fintech Haftası 2022’de söyledi.

İngiltere düzenleyici ortamına istikrarlı para getirme planları geçen yıl başladı. Ancak, tüm fikir için yeni bir hız var.

İngiltere Hazinesi (İngiltere Ekonomi ve Finans Bakanlığı) Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Maliye Bakanı Rishi Sunak’ın Kraliyet Darphanesi’nden yaza kadar bir NFT oluşturmasını ve yayınlamasını istediğini duyurdu.

İngiliz hükümetinin kripto para birimleriyle ilgili diğer büyük planları arasında Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşlar (DAO’lar) ve Merkezi Olmayan Finans (DeFi) hakkında daha geniş bir istişare yer alıyor. İkincisi için, ana hususlar DeFi kredileri ve bahisleri etrafında dönüyor.

Maliye Bakanlığı’na göre, yeni mevzuat, 2023 yılına kadar koruyucu bir finansal piyasa altyapısına sahip olma yönündeki daha geniş hedefin bir parçasını oluşturuyor.



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın