medyauzmani.com

İşte Binance’in GBP transferlerini askıya almasının nedeni


Binance neden GBP transferlerini askıya alıyor?
  • Binance, GBP işlemlerini durdurmak için “Paysafe”den bahsediyor.
  • Reklam, kullanıcılarının %1,0’inden daha azını etkiler.
  • Binance zaten bir alternatif aradığını söylüyor.

Binance, önde gelen koinlerde para yatırma ve çekme işlemlerini duraklatmaya devam ediyor. Salı günü, dolar transferlerinin durdurulmasından yaklaşık bir ay sonra sterlin cinsinden işlemler de askıya alındı.

Binance neden GBP transferlerini geçici olarak askıya alıyor?

Kesinti süresi için belirtilen neden, İngiliz sterlini havale ortağı Paysafe’in Pazartesi günü yeni kullanıcılar için sterlin işlemlerini durdurmasıdır. Hizmet, 22 Mayıs’ta tüm kullanıcılar için sonlandırılacakKısaltma II. Bir Paysafe sözcüsüne göre:

Birleşik Krallık’ta kripto para birimiyle ilgili düzenleyici ortam şu anda bu hizmeti sağlamak için çok zorlayıcıdır ve bu nedenle bu, bizim açımızdan büyük bir dikkatle alınan akıllıca bir karardır.

Ancak Binance, Avrupa ve Latin Amerika’da Paysafe ile çalışmaya devam edecek. Paysafe, geliştirme hakkında henüz resmi bir yorumda bulunmadı.

Binance alternatif bir çözüm arıyor

Şu anda dünya çapında 128 milyondan fazla müşteriye hizmet veren Binance, bugün GBP ticaretine devam etmek için bir alternatif aramaya başladığını doğruladı.

Binance, etkilenen kullanıcıların GBP bakiyelerine erişmeye devam edebilmelerini sağlayacaktır. Değişiklik, Binance kullanıcılarının %1,0’inden daha azını etkiliyor.

Unutmayın, Finansal Yürütme Otoritesi (FCA), Haziran 2021’de tüketicileri Binance’in Birleşik Krallık’ta düzenlenmiş faaliyet yürütme izni olmadığı konusunda uyardı.

Binance şu anda kara para aklama da dahil olmak üzere şüpheli ihlaller nedeniyle Adalet Bakanlığı tarafından soruşturuluyor.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın