medyauzmani.com

İşte böyle oldu – Webtekno – World Digital Media News


Son yılların en çok konuşulan araçlarından biri olan kripto para birimleriyle ilgili rahatsız edici bir gelişme yaşandı. Bitcoin (BTC), Avustralya dolarına karşı çok değer kaybetti. Uluslararası piyasalarda 28 bin dolardan satılan BTC, Avustralya’da bulunuyor. 22 bin dolar seviyeleri satıldı. Bu inanılmaz duruma ne oldu? Bitcoin, Avustralya doları karşısında nasıl dip noktaya düştü?

Binance, Avustralya’nın ülkedeki en büyük kripto para borsalarından biridir. PayID ile çalışıyordu. Ancak 18 Mayıs’ta PayID ve Binance Australia yollarını ayırdı. Bu nedenle, yatırımcıların banka havalesi yoluyla kripto para alıp satabilmeleri süreci durdu. Binance Australia, PayID sonrası dönemde Avustralya doları (AUD) cinsinden işlem yapma olanağı sunar. çözülecek o ilan etti.

BTC’nin Avustralya doları karşısında değer kaybetmesine neden olan şey buydu.

Binance, Avustralyalı tüccarların fonlarını çekmek için 1 Haziran’a kadar süreleri olduğunu duyurdu. Son tarih yaklaştıkça yatırımcılar anlamsız bir paniğe kapıldı banka hesaplarından kripto para çekmeye çalıştı. Yoğun talep nedeniyle piyasaya girerek Avustralya doları üzerinden BTC alan kimse olmaması, daha düşük fiyatlar sebep oldu. Tüm bunlardan dolayı uluslararası piyasada 28 bin dolar seviyesinde olan BTC, Avustralya’da 33.750 Avustralya doları yani 22 bin ABD doları karşılığında alıcı bulabildi.

BTC/AUD fiyatı bugün

Yukarıdaki grafikte de görebileceğiniz gibi; BTC/AUD korelasyonu, BTC/UDST segmentinin tamamen dışına çıktı. bağımsız hareket etmek. Ayrıca bu özgürlüğün bir süre daha sürmesi bekleniyor.

Gelelim asıl konuya: “BTC’mi satıp, AUD’ye çevirip BTC alırsam kar etmez miyim?”

Bitcoin’in Avustralya’da ucuz olması kripto para biriminden kaynaklanmaktadır. iştahını artırabilir. Ne de olsa herkes bir şeyi olduğundan daha ucuza alıp kârlı bir şekilde satmak ister. Peki bunu AUD cinsinden yapamaz mıyız?

Bu sorunun cevabı ne yazık ki hayır. Diyelimki 1 BTC’nin fiyatıMuhtemelen önce USDT’ye, ardından AUD’ye ve son olarak tekrar BTC’ye çevirerek kar elde etmeyi planladınız. Ancak bu mümkün değil çünkü Binance Global’de AUD ve USDT satın alamazsınız. Binance, USDT/AUD İkisi iş için kapalı. Bu sizi ticaretten alıkoyan şeydir. Denedik, olmadı 🙂

Olumsuz: Bu mali tavsiye olarak kabul edilmemelidir. Binance Global’deki tek testimizde başarısız olsak da dünyada birçok büyük kripto para borsası var. Belki başka bir borsada aynı anda BTC/USDT, USDT/AUD ve AUD/BTC çiftlerini bulabilirseniz kar etme şansınız olabilir.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın