medyauzmani.com

İşte Chainlink için bir sonraki hedef fiyat (LINK/USD)


  • LINK, beş günlük galibiyet serisiyle Cuma günü %4 yükseldi

  • Kripto para birimi, 50 günlük hareketli ortalamada bir miktar dirençle karşı karşıya.

  • Yatırımcılar olası bir düzeltmede satın almalı ve 8 doları hedeflemeli

Cuma günü %4’lük bir gün içi kazanç nakde çevirmek için yeterliydi Chainlink fiyatı (LINK/USD) 6,9 dolara. Kripto para, 6 dolardaki direnci aştığı için açıkça yükselişe geçti. Kripto para birimi, son beş gündür yeşil mum çubukları basıyor. Bir ralli için net bir zemin yok, ancak Chainlink 2.0 Ekonomisi ile ilgili beklentiler LINK talebini artırabilir. İleride ne var?

Chainlink Economics 2.0’da sunulan büyük değişikliklerden biri olan Chainlink Staking (v0.1) çok yakın. Geliştiriciler, staking özelliğinin 06 Aralık’ta Ethereum ana ağında yayınlanacağını duyurdu. Uygun adresler, bir staking v0.1 sınır havuzunda 7.000 adede kadar token stake edebilir. Staking havuzu daha sonra 8 Aralık 12:00 ET’de halka açık erişime sahip olacak. Oradan, herkes başlık başına 7.000 LINK jetonluk ilk sınıra katılabilir. Staking havuzu sınırı başlangıçta 25 milyon LINK jetonu veya dolaşımdaki arzın %5’i olarak belirlendi.

Staking’in başlaması, kullanıcıların Chainlink ekosisteminin büyümesine katılmasına olanak tanıyacak. Kullanıcılar, ödül almak için jetonlarını akıllı sözleşmelere taahhüt edecekler. Çoğu değişiklikte olduğu gibi, orijinal belirteçler büyük gelişmelerden önce yüksek performans gösterme eğilimindedir. LINK Endeksinin yükseliş trendinin nedeni muhtemelen budur.

LINK, hareketli ortalamaların üzerinde toparlanmaya çalışıyor

TradingView’e göre LINK/USD Grafiği

Chainlink belirtecinin teknik görünümü, kısa vadeli bir rallide olduğunu gösteriyor. Kripto paranın fiyatı 20 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktı.

Gösterge iyileşen bir ivme gösterdiği için MACD’de bir yükseliş geçişi meydana geldi.

LINK yükselişini sürdürecek mi?

6 doların üzerinde iyileşme sağlar bağlantı zinciri Orta vadede yükseliş eğilimini sürdürme fırsatı. Ancak 50 günlük hareketli ortalama direnç gösteriyor. Ayıların 50 günlük EMA’da bir düzeltme yapıp yapmadığını izlemek ilginç olacak.

LINK fiyatı 6 doların üzerinde kaldığı sürece bir düzeltme alıcıları çekebilir. Orta vadede LINK yükselerek direnci 8 dolarda bulabilir.

LINK’i nereden satın alabilirim?

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı ticaret sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD’ler) sağlayıcısıdır. CySEC Lisans Numarası (#250/14)

Plus500 ile bugün LINK satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’in üzerinde kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım komisyoncusu. Komisyonsuz kripto ticareti sunar ve platformdaki kullanıcılar manuel olarak yatırım yapma veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların popüler yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasına olanak tanıyan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

eToro ile bugün LINK satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın