medyauzmani.com

İşte ünlü bir tüccarın sıfırdan topladığı altcoinler!


Tanınmış kripto stratejisti Michaël van de Poppe, portföyüne eklediği altcoinleri 630.000’den fazla takipçisine duyurdu. Detaylar burada.

İşte ünlü bir tüccarın sıfırdan topladığı altcoinler!

Yılın son çeyreğinde kripto para piyasasındaki belirsizlik devam ediyor. Fed’in sıkı para politikası, yatırımcıları başta kripto paralar olmak üzere sözde riskli piyasalardan uzak tuttu. Kripto para birimleri geçtiğimiz ay boyunca bir konsolidasyon döneminden geçiyor.

Kripto piyasasının standında paylaşılan açıklama ünlü uzman Poppe’tan geldi. Kripto para piyasasında birçok kişi tarafından takip edilen Michaël van de Poppe, 630.000’den fazla takipçisi sayesinde üçü Ethereum rakibi olan altı altcoin paylaştı.

Poppe’un, Oracle ağı Chainlink’in (LINK) yanı sıra XCAD Network’ün ticari olmayan (NFT) piyasa tabanlı varlığı olan XCAD ve Skale’yi (SKL) de takip ettiği söyleniyor.

İlgili: NFT nedir?

Van de Poppe ayrıca portföyüne eklemek için Ethereum rakipleri Near Protocol (OUT), Elrond (EGLD) ve Concordium (CCD) ile de ilgilendiğini söyledi.

İlgili: Yakın Protokol maliyet tahmini (HARİCİ)

Bu altcoinler arasında en çok Concordium’a (CCD) baktığını söyleyen Poppe, blockchain’in büyüme için “birçok” fırsat getirebileceğini söyledi.

İlgili: Ethereum fiyat tahmini

“[Concordium] işletmeleri ilk hedef alan, şimdi DeFi (merkezi olmayan finans), oyunlar [ve] Metaverse de dahil olmak üzere birçok sektörde birçok projeyi ve kullanıcıyı çekmeye çalışıyor. ”

Kripto uzmanı ayrıca Quant (QNT) hakkındaki analizini de paylaştı. Poppe’a göre, QNT şu anda bir düzeltme döneminde ve altcoin’in destek için 178 dolar civarında direnç gösterecek şekilde hareket etme şeklini değiştirebilir.

“Şu anda tehlikedeyiz. Bunu kırmak önemli ve bu 176-178 dolarlık direnç alanını aşarak yapılabilir. Bu alanı desteğe çevirebilirsek 191,6 dolar seviyesinin de bir testi yapılmalı. “

altcoin

QNT, yazı yazılırken Coinmarketcap verilerine göre 179.90 dolardan işlem görüyor.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın