medyauzmani.com

İşte uzmanın açıkladığı Bitcoin boğa oluşumunun 2023 hedefi


Bir Cryptocurrency uzmanı, Bitcoin grafiğinde nadir bir modelin oluştuğunu açıkladı. Ona göre, bu tasarım için 2023 hedefi mevcut ATH fiyatından daha yüksek. BTC’nin açıklamasının ve analizinin ayrıntılarını görelim.


İşte uzmanın açıkladığı Bitcoin boğa oluşumunun 2023 hedefi

Hafta sonunda kısa vadeli bir ralli yapan Bitcoin (BTC) fiyatı gerileyerek 21.000 dolar seviyesinin altına yerleşti. Bununla birlikte, kripto uzmanı, 2023’te BTC fiyatında önemli bir artış gösteren grafiklerde nadir bir oluşum gösteriyor.

“Bıyık” takma adını kullanan analist, Bitcoin fiyatının Kasım 2021’den bu yana inişli çıkışlı bir megafon yapısı oluşturduğunu gözlemliyor.

İlgili – İşte Ripple – SEC davasının sona ereceği tarih

İşte uzmanın açıkladığı Bitcoin boğa oluşumunun 2023 hedefi

Bitcoin boğa megafon kalıbı Kaynak: Bıyık

Bu uzmana göre böyle bir yapı, Bitcoin’in 2023 yazında yaklaşık 80.000 dolara ulaşabileceğini gösteriyor. Bu uzmanın gösterdiği şey, megafonların grafiklerdeki büyümesi. Bu aynı zamanda üçgenin kavisli tasarımını da akla getiriyor.

Bu nadir model, bir düşüş trendinin başlamasından sonra oluşan yükseliş ve düşüş trendleri birleştirildiğinde ortaya çıkar. Böyle bir oluşumda bir önceki zirvenin üzerine çıkıldıktan sonra bu seviyenin altına düşmeden yeni bir zirve gelir. Buradaki zirve genellikle üçüncü yükselişte gerçekleşir.

İlgili – Bitcoin fiyatı 20.800 $ kritik seviyede: BTC’nin en son teknik analizi

Bitcoin fiyat analizi

Bu arada, Bitcoin fiyatı 4 Kasım’da 21.000 $ seviyesini geçti. Bu artış, ABD’deki iş sayısının uzmanların Ekim ayında tahmin ettiğinden daha yüksek olmasından kaynaklanıyordu.

Şu anda BTC fiyatı 21.000 $ seviyesinin altında işlem görüyor ve 20.764 $ seviyesinde işlem görüyor. Son günde yüzde 2.34 düştü. Hafta için yüzde 0,38 yükselmesine rağmen, ay için yüzde 6,44 değer kazandı.

Öte yandan kripto uzmanı Ali Martinez, BTC’nin fiyatı 20.700 doları korursa, 21.150 dolar veya 21.500 dolarlık yeni bir seviyeye sıçrayabileceğini söylüyor.

Bazı uzmanlar, Bitcoin fiyatının 2022 sonuna kadar 25.000 dolarlık desteğe dönebileceğini düşünüyor.

İlgili – Hangi hükümetin dünyanın en büyük Bitcoin balinası olduğuna şaşırabilirsiniz

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın