medyauzmani.com

Kasım 2022 için en iyi uzman tarafından seçilen en iyi 5 altcoin


Kripto piyasası genellikle son iki hafta içinde büyük bir ralli yaşadı ve birçok hisse kısa vadeli satın alma baskısı kaydetti. Bu gelişmeler piyasayı piyasa beklentileri konusunda oldukça iyimser kıldı ve bir değişim sezonunun oynanabileceği fikrini yarattı. Bu nedenle kripto piyasası uzmanı Michaël van de Poppe, birçok altcoinin ralliye devam etmeyi planladığını söyledi.

Uzman Poppe tarafından Kasım 2022’de seçilen en iyi 5 altcoin

Tanınmış kripto uzmanı Michaël van de Poppe, 1 Kasım’da yayınlanan bir YouTube videosunda. “Altcoinlerin çoğu devam etmek için istekli ancak piyasada bir konsolidasyon bekliyoruz. “Çok iyi görünüyor ve bence piyasalarda genişlemek üzereyiz.” Analist, aşağıdaki altcoinleri izlenmesi gereken önemli altcoinler olarak tanımladı.

Binance Coin (BNB): Yazma sırasında 354 dolardan BNB ticareti ile Poppe, tokenin yükseliş trendine devam edeceğini ve haftada %15 kazanacağını söyledi. Benzer şekilde, göstergenin teknik analizi, satın almaya işaret eden olumlu duygular tarafından yönlendirilir.

altcoin

Maske Ağı (MASK): MASK, son 24 saatte %12 gibi devasa bir kazanç elde etti, basın zamanında 5 dolardan işlem gördü ve Poppe, tokenin çok fazla potansiyele sahip olduğunu ve hedef fiyatını 5,50 dolar olarak belirlediğini söyledi. Ancak uzmana göre MASKE 4 dolara hazır ise sinyale yönelik bir istek oluşmasına neden olacaktır. Tahmini, göstergenin birikimini destekleyen MASK’ın teknik analizi ile uyumludur.

Dogecoin: Dogecoin’in son iki hafta içinde popüler bir token gibi görünmesiyle analist, meme yatırımcılarının sabırlı olması ve hisse senedinin kritik seviyelere dönmesini beklemesi gerektiğini söyledi. Ancak özellikle 0.13 doların üzerine çıktıktan sonra token satıldıktan sonra yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini söyledi. Genel olarak, basın zamanında 0,29 dolardan işlem gören meme tokeni, olumlu eğilimlerle hafta boyunca %23 kazandı.

Çokgen (MATIC): Başka bir yerde, MATIC’in geçen hafta 1 dolara geri dönmesiyle Poppe, 1,30 dolarlık hedefin hala geçerli olduğunu kaydetti. Aynı zamanda, bu eğilimler MATIC çevresindeki yükseliş hissini doğruluyor.

altcoin

Zincir bağlantı): Poppe’nin önündeki bir sonraki altcoin LINK, çünkü analist, tokenin onu 11 dolara çıkaracak büyük bir çıkışa hazırlandığını belirtiyor. % her hafta. Ancak, LINK’in teknik seviyeye dönmeden önce 7.8 dolar seviyesini tekrar test edebileceği konusunda uyardı.

Genel olarak, kripto piyasası rallisi, ABD iş verilerinden sonra 21.000 $ seviyesini kıran Bitcoin (BTC) tarafından desteklendi. Ancak, piyasa makro ekonominin durumunun baskısı altında olabilir.

Kaynak

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın