medyauzmani.com

Kathy Wood hala Bitcoin’in sonunda 500.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor


Cathay Wood Bitcoin'i 500.000 Dolardan Satın Alın
  • Cathy Wood, Bitcoin konusundaki yükseliş duruşunu yineledi.
  • FTX’in son çöküşünü bir tehdit olarak görmüyor.
  • Bitcoin şu anda yılın başına göre yaklaşık %40 arttı.

Ark Investment Management’ın Kurucusu Cathy Wood, Bitcoin’in son rallisinin, fiyatın gittiği yere kıyasla kovada sadece bir düşüş olduğunu söylüyor.

Wood, Bitcoin’de hala çok yükseliyor

Bitcoin, geçtiğimiz yıl yatırımcılar için tam bir baş belası oldu, ancak hiçbiri onları kripto para birimine karşı temkinli hale getirmeye yetmedi. Wood hala BTC satın almayı tavsiye ediyor ve fiyatının sonunda yarım milyon dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Dahası, geçen yılki kripto para birimi serpintisinden ve birçok şirketteki çöküşten sonra, bu şeffaflık ve ademi merkeziyetçilik fikri hakim olmaya başlıyor. Bitcoin ve Ethereum, bunun kripto dünyasındaki en iyi tezahürleridir.

ABD Federal Rezervinin Çarşamba günü art arda sekizinci faiz artırımını duyurması bekleniyor ve bu da günü yalnızca hisse senetleri için değil aynı zamanda kripto para birimi alanı için de eşit derecede önemli kılıyor.

Yılbaşından bugüne, ben yazarken Bitcoin yaklaşık %40 arttı.

Wood’un son FTX çökmesine ilişkin görüşü

Kripto para piyasası, Coin Journal’ın burada bildirdiği Sam Bankman-Fried’in FTX’inin çöküşünden sonra geçen yılın sonlarında özellikle dehşete kapıldı.

Ancak Cathy Wood bunu Bitcoin ve Ethereum gibileri için uzun vadeli bir tehdit olarak görmüyor. Bu sabah CNBC’nin Squawk Box programında şunları söyledi:

Bitcoin’e, ağa ve Ethereum’a, ağa ne olduğuna bakarsanız, gerçekten hiçbir şeyi atlamamışlar. İşlemler tamamlandı. Tüm akıllı sözleşmeler açıldı ve kapatıldı.

Wood, kripto ürününün ETF’ye dönüştürülmesini önlemek için 2022’de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na dava açan Grayscale Bitcoin Trust’ta da büyük bir takipçiye sahip.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın