medyauzmani.com

Kripto kışının ortasında Grayscale’den büyük DeFi geliştirmesi!


Uzun kripto kışında, dijital varlık yönetimi devi Grayscale DeFi’yi başlattı.

Kripto kışı devam ederken, Grayscale’den şaşırtıcı bir DeFi adımı

Tüm piyasayı sarsan kripto kışı devam ederken, dijital varlıkların yönetimi Gri tonlamalı merkezi olmayan finans (DeFi) ticareti, finans piyasası OTC Piyasalarında işlem görmeye başladı.

Grayscale’in DeFi Fonu şu anda müşterilerine Uniswap (UNI) ve Curve (CRV), borç verme platformu Aave (AAVE), Compound (COMP) ve Ethereum tabanlı stablecoin’i destekleyen otorite tokeninin yaratıcısı (MKR) dahil olmak üzere çeşitli hizmetler sunmaktadır. . DAI. Kripto varlıklarına yatırım yapma fırsatı sunar.

Kripto kışının ortasında Grayscale'den büyük DeFi büyümesi
Kripto kışının ortasında Grayscale’den büyük DeFi büyümesi

Grayscale’in çözüm başkanı Rayhaneh Sharif-Askary konuyla ilgili şunları söyledi:

“Yatırımcıların dijital para birimlerini güvenli bir ortamda kullanabilmeleri gerektiğine inanıyoruz. Ve şimdi, halka açık menkul kıymetler aracılığıyla bu büyüyen finans sektörüne erişim sağlamaktan heyecan duyuyoruz.”

Yazımızı yayına hazırlarken cüzdanda bulunan kripto para sayısı şu şekildedir:

  • %69,06 BİR
  • %12.84 RUH
  • 8,84 milyon SEK
  • %5,03 CRV
  • %4,23 KOMP

CoinDesk DeFi Select Index’i (DFX) takip eden ve üç ayda bir güncellenen hisse, DEFG’nin altında işlem görüyor. Dijital varlık yöneticisi tarafından yapılan yeni bir duyuruya göre; Bu, OTC Piyasalarında işlem gören 15. Gri Tonlama ürünüdür.

Şu anda, Grayscale DeFi fonunun şu anda yönetim altında 3,2 milyon dolarlık varlığı var. Ve Temmuz 2021’deki lansmanından bu yana fon %72’den fazla değer kaybetti.

Hikayemiz baskıya girerken, UNI 6,17 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte %0,31 azaldı. 61,60 dolardan işlem gören AAVE, yaklaşık %2,5 düştü.

Yine CoinMarketCap verilerine göre MKR 612,51 dolardan; CRV 0,647 dolardan işlem görüyor ve COMP 39,40 dolardan işlem görüyor.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın