medyauzmani.com

Lider dijital servet platformu Yield App, Trofi Group’u satın aldı


  • Yield, dijital varlıkların güvenli bir şekilde saklanmasını sağlayan bir dijital servet platformudur.
  • Platform, müşterilerin varlıklarını pazar lideri oranlarda takas etmelerine ve kazanmalarına olanak tanır.
  • Satın alma, yapılandırılmış ürünleri Yield Apps’ın ürün grubuna ekliyor.

Dijital varlık yönetimi platformu Yield App dün, düzenlenmiş kripto para birimi çözümleri sunan bir platform olan Trofi Group’u satın aldığını duyurdu. Satın alma, Yiled App ürün ailesine dört yeni yapılandırılmış ürün getiriyor.

Bu hamle, müşterilere ek ürünler sağlamanın yanı sıra, Yield’ı önde gelen dijital zenginlik platformlarından biri haline getiriyor.

Trofi Group tam olarak ne sunuyor?

Trofi Group ekibi, JP Morgan ve HSBC’nin türev masalarında 30 yıllık deneyime sahiptir. Artık sınıfının en iyisi şifrelenmiş ürünler oluşturmak için Yield ile iş birliği yaptıklarına göre, Yield üstün bir ürün paketine sahip.

Satın alma hakkında yorum yapan Yield CEO’su Tim Frost şunları söyledi:

“Trofi Group’un satın alınması, Yield’ı kripto para birimi yapılandırılmış ürünlerde bir lider haline getirerek, bizi geleneksel finans ve kripto para birimi arasındaki boşluğu doldurmak için yalnızca birkaç platformdan biri yapıyor. Trofi ekibine, mükemmel çalışmalarını sürdürmek için bize duydukları güven için minnettarız. iyileştirilmiş kripto getirisi olan yapılandırılmış ürünler getirmek için çalışıyoruz.” Yield App’in dijital servet yönetimi çözümleri portföyünü genişletmek için ekibin kapsamlı deneyiminden yararlanmayı dört gözle bekliyoruz.”

Satın almanın ardından Yield App, sahte bir özel yatırım uygulaması olan “Trofi, Powered by Yield App”in beta sürümünü kullanıma sunacak. Uygulama, müşterilerin, Dual Coin, Scope, Sharkfin ve Target dahil olmak üzere dört farklı strateji ve diğer ürünler aracılığıyla Yield’ın ilk düzenlemeye tabi kripto para birimi ürünlerine erişmesine olanak tanıyacak.

Çift para birimi, yatırımcıların kripto para birimlerini gelecekte önceden belirlenmiş bir noktada daha düşük bir fiyata edinmelerine ve aynı zamanda bir getiri elde etmelerine olanak tanır. Aralık, yatırımcıların piyasaların belirli bir fiyat aralığında kalacağı varsayımıyla getiri elde etmelerini sağlayan yapılandırılmış bir üründür. Sharkfin, gelecekteki fiyatlara ilişkin orta derecede yükseliş görünümüne sahip yatırımcıların vade sonunda yüksek getiri potansiyeline sahip garantili bir minimum kupon kazanmalarına olanak tanır. Hedeflenen ürün, yatırımcıların yüksek getiri elde etmek için kripto para biriminin gelecekteki fiyatını yükseliş yönünde görmelerini sağlar.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın