medyauzmani.com

Lido DAO LDO fiyatı parabolik oldu: %12 kazanç mümkün


Lido şafağı LDO fiyatı, geliştiricilerin Ethereum’un Şangay yükseltmesine yönelik sonraki adımları açıklamasının ardından 24 Ocak’tan bu yana en yüksek noktasına sıçradı. LDO kripto para birimi, bu yılın en düşük seviyesinden yaklaşık %40 daha fazla olan 2,63 dolara sıçradı.

Lido, V2 için planlarını açıklıyor

Lido dünyanın en büyük oyuncusu haline geldi merkezi olmayan finans (DeFi), toplam kilitli değeri (TVL) 8,7 milyar doların üzerinde. Bu varlıkların çoğu Ethereum’da, ardından Polygon, Solana, Polkadot ve Kusama geliyor. Lido Staked ETH’nin toplam piyasa değeri 5,6 milyar doların üzerindedir.

LDO fiyatı, insanların kripto para birimi ETH’yi çekebileceklerini görecek olan yaklaşan Şanghay yükseltmesi nedeniyle son birkaç aydır iyi gidiyor. Geliştiriciler yaptıkları açıklamada, dışarı koş Ademi merkeziyetçiliğe doğru sürekli bir yol olarak Lido V2. Proje tarihindeki en büyük yükseltme olacak.

Yükseltmenin bir parçası olarak, Lido bir staking yönlendiricisi ve para çekme işlemleri sunacak. Staking yönlendiricisi ile herkes yeni Düğüm operatörleri için rampalar üzerinde rampalar geliştirebilir. Bu yükseltmenin amacı, daha çeşitli bir doğrulama ekosistemi oluşturmak olacaktır.

Bir sonraki bölüm para çekme ile ilgili olacak, stETH sahipleri Lido’dan 1:1 oranında para çekebilecekler.Bu özelliğin iki modu olacak: Turbo ve Bunker modları. Turbo para çekme işlemleri, sözleşme ve protokol operatörleri için araçların otomatikleştirilmesiyle daha hızlı gerçekleştirilecek. Bunker modu, felaket durumlarında uygulanacaktır.

Bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta Lido ve LDO fiyatları için çok önemli olacak. Analistler, Şanghay’ın Mart ayında veya Nisan başında yükseltilmesini bekliyor. Ethereum, Lido’nun en popüler parçası olduğundan, ondan önce daha fazla etkinlik görebilirdik. yazdığımız gibi BuradaLido, LDO ödüllerini Aave v3 likidite havuzları aracılığıyla dağıtacaktır.

Lido DAO fiyat tahmini

TradingView’den LDO/USD grafiği

LDO kripto fiyatı Salı günü 24 Ocak’tan bu yana en yüksek nokta olan 2,65 dolara sıçradı. Yükselirken, 2 Şubat’ın en yüksek seviyesi olan 2,52 dolarlık önemli direncin üzerine çıktı. Ayrıca elli dönem boyunca hareket etti. hareketli ortalama. Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım seviyesine yaklaşıyor.

Bu nedenle, Lido için görünüm, bir sonraki referans seviyesi olan 2,85 $ ile bu yılın en yüksek noktası olan yükseliş yönünde. Bu fiyat mevcut seviyeden yaklaşık %12 daha yüksek. 2,30 dolardaki desteğin altında bir kırılma, yukarı yönlü hareketi geçersiz kılacaktır.

Lido DAO nasıl satın alınır

LDO yeni bir varlık olduğu için büyük borsalarda listelenmez. Yine de bir DEX (Merkezi Olmayan Borsa) kullanarak LDO satın alabilirsiniz, bu da sadece birkaç ekstra adımın söz konusu olduğu anlamına gelir. Şimdi bir LDO satın almak için şu adımları izleyin:

1. eToro gibi düzenlenmiş bir borsa veya komisyoncudan ETH satın alın ›

eToro’yu öneriyoruz çünkü dünyanın önde gelen çok varlıklı ticaret platformlarından biridir ve sektördeki en düşük ücretlerden bazılarına sahip hepsi bir arada bir borsa ve cüzdandır. Aynı zamanda yeni başlayanlar için uygundur ve kullanıcılara sunulan diğer tüm hizmetlerden daha fazla ödeme yöntemine sahiptir.

2. ETH’yi Trust Wallet veya MetaMask gibi uyumlu bir cüzdana gönderin

Cüzdanınızı oluşturmanız, adresinizi almanız ve jetonlarınızı oraya göndermeniz gerekecek.

3. Cüzdanınızı 1″ DEX’e bağlayın

1 inç’e gidin ve cüzdanınızı ona takın.

4. Artık ETH’nizi LDO ile değiştirebilirsiniz

Artık çevrimiçi olduğunuza göre, LDO dahil 100’lerce para birimini takas edebileceksiniz.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın