medyauzmani.com

Lido, MakerDAO’yu geçtikten sonra artık DeFi’de en yüksek TVL’ye sahip.


  • Lido, DeFi’de TVL’de MakerDAO’dan 0,05 milyar dolar daha iyi performans gösterdi.
  • Yayın tarihinde, Lido’nun DeFi TVL’de 5,96 milyar doları var.
  • Lido, bir Ethereum entegrasyon yükseltmesinden yararlanıyor gibi görünüyor.

Basın zamanında, likit satın alma uzmanı Lido’nun toplam değeri 5,96 milyar dolar, bu da Defillama’ya göre MakerDAO’nun 5,91 milyar dolarlık TVL’sinden 0,05 milyar dolar daha fazla. MakerDao, yıllardır en büyük DeFi TVL’ye sahip ve geçiş, Lido’nun devam eden bir kripto kışına rağmen zemin kazandığı anlamına geliyor.

Ayrıca, büyüyen dijital varlık, yerel Lido DAO belirteci LDO’nun fiyatı, son yedi gün içinde %18’den fazla yükseldikten sonra istikrarlı bir şekilde yükseldi. Basın zamanında son 24 saatte %14,67 arttı.

DeFi katılımcıları arasında Lido’ya olan ilginin artmasının, Ethereum’un Eylül 2022 birleşme yükseltmesinden sonra Proof of Stake (PoS) mutabakat mekanizmasına geçmesinden bu yana Ether staking çözümlerine olan talebin artmasından kaynaklandığına kuvvetle inanılıyor.

Lido birikmiş dijital varlıklar

Lido Finance web sitesine göre, Ocak 2023 itibarıyla Ether (ETH), 5,86 milyar doları aşan ETH jetonlarıyla en büyük yığılmış dijital varlıktı. Solana, 26.087 milyon doların üzerinde SOL tokeni ile yakından takip ediyor.

Toplanan diğer önemli belirteçler arasında, 45.093 milyon $’ın üzerinde MATIC belirteci ile Polygon’un Lido MATIC’i, 11.395 milyon $’ın üzerinde yığılmış DOT belirteci ile Polkadot’un DOT’u ve 2.238 milyon $’ın üzerinde yığılmış belirteç ile Kusama’nın KSM’si yer alıyor.

Hayır 32 ETH min. Lido’da eteri paylaşmaya ihtiyaç var

Lido modeli, kullanıcıların Ether’de stake etmelerine izin verilmesi için geleneksel minimum 32 ETH’ye bağlı kalmak zorunda kalmadan Ethereum Staking’e erişmelerini sağlar. Bu, diğer DeFi staking platformlarına kıyasla Lido’da ETH stake etmeyi seçen kişilerin sayısını önemli ölçüde artırdı.

Staking lido modeline göre, kullanıcılar Ether dahil olmak üzere herhangi bir miktarda tokeni stake eder ve günlük staking ödüllerine erişim kazanır. Kullanıcılar, günlük staking ödüllerine ek olarak, günlük olarak birikmiş ödülleri çoğaltmak için DeFi aracılığıyla kullanılabilecek likit stToken’lar da alırlar.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın