medyauzmani.com

Linear Finance’in LINA tokeninin yüksek fiyatının nedeni budur.


LINA fiyatı, rallisi hız kazandıkça son birkaç gün içinde yerçekimine meydan okudu. Linear Finance belirteci, bu yıl 24 Nisan’dan bu yana en yüksek seviye olan 0,02623 dolara yükseldi. Genel olarak, token bu yılki en düşük noktasından %365’ten fazla sıçradı.

Lineer Finansman Simgesi Neden Yükseliyor?

LINA, Linear Finance’in yerel simgesidir ve DEFI Dijital varlıkların ticareti için çok zincirli bir platform sağlayan bir platform. Platform, Linear Buildr, Linear Exchange, Linear Swap ve Linear Vault gibi çeşitli özellikler sunar. Dayalı alev alevLinear Finance’in kilitli toplam değeri 17 milyon doların üzerinde.

LINA’nın fiyatının son birkaç günde neden arttığı net değil, bunun muhtemel nedeni ekosistemdeki işlem hacminin iyi gidiyor olması ve TVL’nin fiyatının 13 milyon doların üzerine çıkması. 2022’deki en düşük seviyesinde yaklaşık 5 milyon dolardı.

Diğer bir neden ise, tokenin sosyal medyada ilgi görüyor olmasıdır. Aşağıda gösterildiği gibi, LunaCrush tarafından toplanan veriler, sosyal medyada adı geçen en aktif projelerden biri olduğunu göstermektedir. Tarihsel olarak, Twitter, Reddit ve StockTwits gibi platformlarda bahsedilen kripto para birimleri iyi sonuç verme eğilimindedir.

Aynı şey, sektördeki en büyük kripto sitelerinden biri olan CoinMarketCap’te de oluyor. Aşağıda gösterildiği gibi, $TOMO, $OXBT, $HEX ve $BIAO ile birlikte platformda en çok işlem gören kripto paralardan biridir.

LINA fiyat tahmini

Günlük grafik, LINA kripto para biriminin fiyatının son birkaç aydır güçlü bir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Kripto para bu hafta, 6 Nisan’ın en yüksek seviyesi olan 0,0194 $’daki önemli direncin üzerine çıkmayı başardı.

LINA, hacmi daha da yükselirken, 50 günlük ve 25 günlük üstel hareketli ortalamaların (EMA) üzerine sıçradı. Bu arada, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 80’de aşırı alım seviyesinin üzerine çıktı.

Bu nedenle, kripto para biriminin kilit desteği 0,175 dolardan yeniden test etme ve ardından yukarı yönlü hareketine devam etme olasılığı var. Böyle bir durumda izlenecek bir sonraki seviye, mevcut seviyeden %50 daha yüksek olan 0,030 Dolardır. 0,017 doların altına bir düşüş, yükseliş eğilimini geçersiz kılacaktır.

LINA NASIL SATIN ALINIR

binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar, 600’den fazla. Binance ayrıca düşük işlem ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok işlem seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

LINA’yı bugün Binance ile satın alın

takas bölgesi

Swapzone, kripto para birimi topluluğu ile değişim hizmetleri arasında bir ağ geçidi görevi gören bir kripto para birimi değişim toplayıcısıdır. Swapzone, kullanıcıların tüm kripto para piyasasında en iyi döviz kurlarını bulmaları için rahat bir arayüz, güvenli kullanıcı akışı ve kristal netliğinde veriler sağlamayı amaçlamaktadır.

Bugün Swapzone ile LINA satın alın



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın