medyauzmani.com

Litecoin (LTC/USD) fiyat kioskları. Token yükseliş trendini sürdürecek mi?


  • Litecoin güçlü bir Kasım ayı geçirdi.

  • Kripto para birimi, geçtiğimiz ay boyunca artan birikimler gördü.

  • LTC, 80 dolarda direnç buldu ve bu da bir kırılma veya düzeltmenin önünü açıyor.

Kasım ayındaki güçlü bir ralli, Litecoin’i (LTC/USD) 83 dolara yükseltti. Bu, 9 Kasım’daki 47 doların neredeyse iki katı. Kazançlar aynı zamanda LTC’yi önemli bir direnç seviyesinin üzerine çıkararak kripto para biriminde daha fazla kazanımın önünü açtı. Ancak LTC, daha yüksek seviyelere ulaştığı için bir haftadan uzun süredir konsolide oluyor.

Daha önce olduğu gibi CoinJournal adı geçenBirkaç ay sonra Litecoin’in halving etkinliği, LTC’nin kazançlarını artırabilir. Etkinlik geçmişte olduğu kadar etkiliyse, alıcıların LTC ile işi henüz bitmemiş demektir. Bir kırılma olabilir ve 100 doların üzerinde bir fiyat kaçınılmazdır.

Ayrıca popüler bir kripto para analisti, LTC’nin Bitcoin’den daha iyi performans göstereceğini tahmin ediyor. Stratejist Justin Bennett, kısa vadede Litecoin konusunda iyimser olduğunu söylüyor. Yorumlar, büyük balinalar Kasım ayının son iki ayında LTC’de en az 40 milyon dolar biriktirirken bile geliyor. Olumlu temeller, LTC’nin yukarı yönlü bir yörüngeyi korumasına yardımcı olabilir. Bir sonraki yükseliş döngüsünde boğalar için çok önemli seviyenin 80 dolar olduğu ortaya çıktı.

LTC yükseliş ivmesinde 80 dolarda direnç buldu

TradingView’e göre LTC/USD grafiği

Teknik açıdan LTC, 80 dolar direncini yeniden test etti ve alıcılar yine reddedildi. Fiyat düzeliyor, ancak token daha yüksek tepeler ve daha yüksek dipler yaptığı için yükseliş trendi bozulmadan kalıyor.

Hareketli ortalamalar LTC’de yükseliş gösteriyor ve kripto para birimi için destek sağlıyor. RSI orta noktanın üzerinde ancak aşırı alım seviyesinin altında kalıyor. Bununla birlikte, RSI aşırı satış seviyesinden geliyor ve bu, devam eden düzeltmenin arkasında kar elde etmenin olabileceğini gösteriyor.

LTC’de sırada ne var?

LTC fiyatı Güçlü ivme göz önüne alındığında yukarı yönlü kalmayı sürdürebilir, ancak alıcıların 80 dolar bariyerini aşması gerekiyor. Madeni para, daha yükseğe çıkmadan önce hareketli ortalamada bir düzeltmeye uğrayabilir.

Düzeltme olması durumunda yatırımcıların 70$ civarındaki bölgeyi izlemesi gerekiyor. Seviye, %50 düzeltme veya 50 günlük hareketli ortalama ile çakışacaktır.

LTC’yi nereden satın alabilirim?

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı ticaret sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD’ler) sağlayıcısıdır. CySEC Lisans Numarası (#250/14)

Plus500 ile bugün LTC satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’in üzerinde kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım komisyoncusu. Komisyonsuz kripto ticareti sunar ve platformdaki kullanıcılar manuel olarak yatırım yapma veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların popüler yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasına olanak tanıyan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

Bugün eToro ile LTC satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın