medyauzmani.com

Londra, Blockchain Ekonomi Zirvesi’nin altıncı baskısına ev sahipliği yapıyor


  • Londra, 65 ülkeden 3.000’den fazla katılımcının beklendiği İngiltere’nin en büyük blockchain etkinliğine ev sahipliği yapacak.
  • Blockchain Ekonomi Zirvesi’nin 27-28 Şubat tarihleri ​​arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ayı piyasasına rağmen 4 yıllık başarılı etkinlik serisinin ardından, Blockchain Ekonomi Zirvesi’nin 6.’sının 27-28 Şubat tarihleri ​​arasında İngiltere’nin Londra kentinde yapılması planlanıyor. İngiltere’deki bu büyük kripto etkinliği, 65 ülkeden 3.000’den fazla katılımcıyı ağırlayacak.

Dünyanın en büyük finans merkezlerinden biri olan Londra, artık dijital para birimi endüstrisi için de küresel bir merkez görevi görecek. İşte tam da bu nedenle Londra, Uluslararası Blockchain Ekonomi Zirvesi Serisi için kilit lokasyonlardan biri olarak seçildi. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İngiltere’yi kripto para merkezi haline getirmenin artık gündeminde olduğunun altını çizdi: “İngiltere’yi kripto varlık teknolojisi için küresel bir merkez haline getirmek benim tutkum.”

Blockchain Ekonomi Zirvelerinin önceki sürümlerine Crypto.com, Gate.io, Kucoin, BitMEX, Kraken, MicroStrategy, Microsoft, Amazon, Polygon, Meta ve daha fazlası gibi büyük oyuncular sponsor oldu ve katıldı. Blockchain Ekonomi Zirvesi ile 3 yıllık devam eden ortaklığının ardından bu yıl OKX, yaklaşan Londra Zirvesi de dahil olmak üzere tüm 2023 Blockchain Ekonomi etkinliklerinin özel sponsorluğunu duyurdu. OKX’in, FTX çöküşünden sonra Proof of Reserves’i başlatan ilk şeffaf kripto para borsası olduğunu unutmamak önemlidir. Borsa şu anda 192’den fazla ülkede kullanılabilir.

Londra Blockchain Ekonomi Zirvesi konuşmacılarının dikkat çeken isimleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Dr. Lisa Cameron – Birleşik Krallık Parlamento Üyesi, Kripto ve Dijital Varlık APPG Başkanı

  • Lennix Lai – Genel Müdür, OKX Sermaye Piyasaları

  • Lex Sokolin – Consensys Baş Ekonomisti

  • Delphine Forma – BitMex Uyum Direktörü

  • Peter Vanhoef – Microsoft’ta Güvenlik ve Yönetişim Azure Veritabanı Platformu Program Yöneticisi

  • Daniel Antcliffe – Gate.io’nun Operasyon Direktörü

  • Michela Silvestri – Kurumsal İş Geliştirme, Huobi Global

  • Adrian Zduńczyk – Sertifikalı Piyasa Teknisyeni, The Birb Nest’in kurucusu

  • Fred Zhou – Baş Çözüm Mimarı, Alibaba Cloud Intelligence Europe

  • David Palmer – Vodafone İş Blok Zinciri Başkanı

  • Prashant Malik – Teknoloji Başkanı, Dijital Varlıklar, HSBC

  • Konstantinos Adamos – Revolut’ta Kıdemli Hukuk Müşaviri

Ve diğer birçok şey. Etkinlikteki konuşmacıların tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yaklaşan Blockchain etkinliğine BBC, Sky ve Bloomberg finans yorumcusu Victoria Scholar ev sahipliği yapacak. Sektörün kilit yönleri, örneğin: Kripto para birimlerine yatırım yapmak. Ayı piyasalarında alım satım teknikleri. de fi. kullanıcıların fonlarını korumak için kripto para borsaları ve düzenlemeleri; Dünya çapında ve Birleşik Krallık’ta sanal varlık/kripto para düzenlemesi; bitcoin. Blockchain Oyunları Web 3; Blockchain teknolojilerinin kurumsal olarak benimsenmesinin sembolizmi; NFT’lerin önemi; Metaverse ile yeni gerçeklik; İki gün boyunca konferans platformunda yapay zeka tartışılacak.

Etkinlik, konferansın yanı sıra geniş ağ oluşturma fırsatları, kurumsal organizasyonlarla bire bir görüşmeler; Çağdaş dijital sanatların tüm güzelliklerinin tadını çıkarabileceğiniz VIP Toplantıları ve NFT Galerisi.

biletler:

1Normal biletlerde %5 indirim kodu: BELONDON15

Son bakım paketleri:

tarih: 27-28 Şubat 2023

yer: Londra Gazetesi

Hashtag etkinliği:# bisumet

#Bissumet Londra 2023

Eğer soruların varsa: [email protected]ip.org

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın