medyauzmani.com

Luna Classic (LUNC) fiyatı için yeni bir sembol!


Luna Classic’in fiyatı bir kez daha önem seviyesinin altına düştü ve önem seviyesini yeniden test ediyor. Ve şimdi modern işaretler yakın bir buluşmanın işaretlerini veriyor.

Luna Classic (LUNC) harekete hazır!

Luna Classic’in fiyatı kritik bir seviyeye düştü ve kritik aşamayı yeniden test ediyor. Ancak bu hareket eksik görünüyor. Ve LUNC ilk kareye geri döndü ve yeni bir konferans fırsatı geliyor.

Luna Classic (LUNC) fiyatı için yeni bir sembol!

Bilmek isteyebilirsiniz:

Aslında, Luna Classic’in (LUNC) fiyatı, Eylül ayındaki zirvesinden bu yana sürekli bir düşüş gösteriyor. Son birkaç haftada değişen şey, altcoinin 0,000165 ila 0,000234 dolar arasında değişen önemli on iki saatlik alanı geçmesidir.

Gerçekten de, bu destek modeli Luna Classic’in fiyatının iki katına çıkmasına izin verdi, ancak en son yeniden test, 0,000222 dolarlık dirence ulaşmak için biraz düşebilir. Bu bariyerde satın alma baskısının yeniden başlaması, 0,00260 dolara doğru yeni bir harekete yol açabilir.

Bu artış %16’lık bir artış olacak olsa da yatırımcılar yatırım fonu toplamak için 0,000275 dolar seviyesine kadar bir artış bekleyebilirler. Toplamda bu, inek için %20 kâr anlamına gelir.

Luna Classic (LUNC) fiyatı için yeni bir sembol!
LUNCUSDT 12 saatlik grafik

Bu görünümden bağımsız olarak, Luna Classic’in fiyatı birkaç kez 0,000165 ila 0,000234 $ arasındaki kilit alana geri döndü ve hamle yapma yeteneğini sınırladı. Bu nedenle, satışlarda yavaş ama istikrarlı bir düşüş, ortaya çıkan iyimserliği azaltabilir.

Özellikle destek alanında 0.000160$’lık bir kırılma, Luna Classic’in fiyatında 0.000134$’a varan bir meme farkına neden olabilir.

(Makalemizi yayına hazırlarken CoinMarketCap verilerine gÖrneğin, LUNC 0,0023 ABD dolarından işlem gördü doğru.)

Bilmek isteyebilirsiniz:

Tanınmış bir uzmandan üç altcoin tahminleri, ikisi yükselecek ve biri düşecek: Dogecoin.

“Bitcoin ve DOGE’nin yükselişinin bu endeksine SAHİP OLUN!”

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın