medyauzmani.com

MATIC, Meta’nın benimsenmesinden sonra bugün %10 arttı


MATIC, Meta’nın önemli bir güncelleme açıklamasının ardından piyasa değerine göre en iyi 20 kripto para birimi arasında en iyi performans gösterenlerden biri.

Polygon ağının orijinal madeni parası olan MATIC, sadece Litecoin’den sonra piyasa değerine göre ilk 20 kripto para birimi arasında en iyi ikinci oyuncudur.

Madeni para, son 24 saat içinde değerine %10’dan fazla değer katarak daha geniş kripto para piyasasından daha iyi performans gösterdi.

Miting, Meta’dan (Facebook’un ana şirketi) sonra geliyor. duyurmak Yakında kullanıcıların Instagram’da Poligon destekli NFT’leri basmasına ve satmasına izin verecek.

Sosyal medya devi, önümüzdeki aylarda diğer ülkelere yayılma hedefiyle bu yeni özellikleri yakında ABD’deki küçük bir içerik oluşturucu grubuyla test edeceğini açıkladı.

Daha geniş kripto piyasası olarak pozitif MATIC performansı düşüş trendini sürdürüyor. Toplam kripto para piyasa değeri, son 24 saatte %1’den daha az düşüşle 1 trilyon dolar.

Bitcoin de bugün %1’den daha az düştü ve hala 20 bin dolarlık destek seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Ether, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi konumunu korudu ve şu ana kadar değerinin %2’sini kaybetmesine rağmen hala 1.500 doların üzerinde işlem görüyor.

İzlenecek ana seviyeler

4 saatlik MATIC/USD grafiği, Polygon son 24 saatte değerine %10’dan fazla ekledikten sonra pozitife döndü. Teknik göstergeler, MATIC’in daha geniş kripto pazarından daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.

TradingView tarafından MATIC/USD Grafiği

68 dolardaki 14 günlük RSI, ralli devam ederse MATIC’in yakında aşırı alım bölgesine girebileceğini gösteriyor. MACD çizgisi, yükseliş momentumunu gösteren pozitif bölgeye girdi.

Yazma sırasında MATIC, jeton başına 0,965 dolardan işlem görüyor. Olumlu eğilim devam ederse, MATIC fiyatı Mayıs ayından bu yana ilk kez 1.089 dolarlık direncin üzerine çıkabilir.

Bununla birlikte, MATIC, 1.105 doların üzerindeki ikinci ana direnç seviyesini aşmak için daha geniş kripto piyasasının desteğine ihtiyaç duyacaktır.

MATIC’i şimdi nereden satın alabilirim?

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı alım satım sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD) sağlayıcısıdır. CySEC lisans numarası (#250/14)

MATIC’i Plus500 ile bugün satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’ten fazla kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım aracı kurumudur. Komisyonsuz kripto ticareti sunarlar ve platformdaki kullanıcılar manuel veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların ünlü yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasını sağlayan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

eToro ile MATIC’i bugün satın alın

matik

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın