medyauzmani.com

MATIC Poligon Yeni Dönüm Noktasına Ulaştıktan Sonra %8 Yükseldi


Polygon ağının orijinal madeni parası olan MATIC, yeni bir aşamaya ulaşan Polygon sayesinde bugün %8’den fazla yükseldi.

matik Son 24 saatte piyasa değerine göre en iyi 20 kripto para arasında en iyi performans gösteren kripto paradır. Madeni para bugün şu ana kadar %8’in üzerinde değer kazandı ve gün sonundan önce daha da yükselebilir.

Olumlu performans, Polygon’un yeni bir kilometre taşı duyurmasının ardından geldi.

Polygon ekibi, platformundaki toplam merkezi olmayan uygulama (dApps) sayısının artık 53.000’i aştığını açıkladı.Ekip, yılın başından bu yana %800 ve Haziran’dan bu yana %60 artış gördüğünü açıkladı.

Ralli, daha geniş kripto para piyasası haftaya olumlu başlangıcını sürdürürken geliyor. Toplam kripto para piyasa değeri bugün %2 arttı ve şu anda 940 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

BitcoinPiyasa değerine göre dünyanın önde gelen kripto para birimi, son 24 saat içinde %1’den fazla değer kazandığı için 20.000 dolara yaklaşıyor. Eter de şu ana kadar %2 arttı ve şu anda madeni para başına 1.335 dolardan işlem görüyor.

İzlenecek ana seviyeler

4 saatlik MATIC/USD grafiği, Polygon son 24 saatte iyi bir performans sergilediği için yükseliş gösteriyor. Teknik göstergeler, MATIC’in şu anda daha geniş kripto pazarından daha iyi performans gösterdiğini gösteriyor.

TradingView tarafından MATIC/USD Grafiği

MACD çizgisi, MATIC’in şu anda yükseliş modunda olduğunu gösteren nötr bölgenin üzerindedir. 64’te 14 günlük RSI, ralli devam ederse Matic’in aşırı alım bölgesine yöneldiğini gösteriyor.

Yazma sırasında MATIC, 0,8758 dolardan işlem görüyor. Pozitif momentum devam ederse, MATIC 0,9355 dolardan ilk ana direncin üzerine çıkabilir.

Bununla birlikte, Ağustos ayından bu yana ilk kez psikolojik 1 dolar seviyesini aşmak için daha geniş kripto piyasasının desteğine ihtiyacı olacak.

Şimdi nereden satın alınır

artı500

Plus500, forex, emtialar, endeksler, hisse senetleri, opsiyonlar ve kripto para birimleri dahil olmak üzere 2.000’den fazla finansal araç üzerinde kaldıraçlı alım satım sunan lider Fark Sözleşmeleri (CFD) sağlayıcısıdır. CySEC lisans numarası (#250/14)

MATIC’i Plus500 ile bugün satın alın

eToro

eToro, yatırım yapmak için 75’ten fazla kripto para birimi sunan küresel bir sosyal yatırım aracı kurumudur. Komisyonsuz kripto ticareti sunarlar ve platformdaki kullanıcılar manuel veya sosyal olarak yatırım yapma seçeneğine sahiptir. eToro ayrıca, kullanıcıların ünlü yatırımcıların işlemlerini otomatik olarak kopyalamasını sağlayan benzersiz bir CopyTrader sistemine sahiptir.

eToro ile MATIC’i bugün satın alın



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın