medyauzmani.com

Mdex yerçekimine meydan okuduğu için MDX fiyatını tahmin edin


MDX fiyatı, kripto para birimi düştüğü için Perşembe günü yerçekimine meydan okudu. MDEX madeni para dikey gitti ve bu yıl 23 Mayıs’tan bu yana en yüksek olan 0.1300 $’a ulaştı. Bu yılın en düşük seviyesinden %127’den fazla arttı. Şu anda toplam piyasa değeri 103 milyon doların üzerinde.

MDX nedir ve neden yükseliyor?

MDEX, merkezi olmayan bir sistem sağlayan öncü bir blok zinciri projesidir. şifre değişimi (DEX), Prototip Görüntüleme (IMO) ve Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO). Binance Smart Chain, HECO ve Ethereum’a dağıtılan bir platformdur.

MDEX, katılımcılara maksimum ödül sağlayan likidite madenciliği ve işlem madenciliği için ikili bir madencilik mekanizması sağlar. Birden fazla zincirin entegrasyonu, DeFi protokolünün kapsamlı olmasını mümkün kılar.

Web sitesine göre, MDEX’in toplam kapalı uç (TVL) değeri 616 milyon dolardan fazladır. Bu arada CoinMarketCap tarafından toplanan veriler, son 24 saat içinde 4,8 milyon dolar değerinde işlem gerçekleştirdiğini gösteriyor. Bu, önceki güne göre %54’lük bir artıştı.

MDX’in fiyatının Perşembe günü yükselip yükselmediği belli değil. Muhtemelen nedeni, Mdex’in bu ay daimi ticaret özelliğini yakın zamanda başlatmasıdır. Sürekli vadeli işlemler, hisse senedi vadeli işlemlerine benzer ürünlerdir. Tek fark, kalıcı vadeli işlem sözleşmelerinin son kullanma tarihinin olmamasıdır.

MDX’in yüksek fiyatının bir başka olası nedeni de Metalurji jetonunun MDEX platformuna eklenmesidir. Aynı zamanda bir pompalama ve boşaltma şeması olabilir.

Bu arada, Çoğu kripto para biriminin fiyatları Son birkaç saat içinde çöktü. Bitcoin 18.700 dolara düşerken, tüm kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 900 milyar dolara düştü.

MDX Fiyat Tahmini

Günlük grafik, MDX fiyatının Perşembe günü eşit şekilde hareket ettiğini gösteriyor. 24 Mayıs’tan bu yana en yüksek seviye olan 0.1300 dolara yükseldi. Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım seviyesine yükselirken, 25 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamaların üzerine çıktı. Madeni para ayrıca 19 Haziran’daki en yüksek nokta olan 0.1174 $ ile önemli direncin üzerine çıktı.

Bu nedenle, satıcılar kilit destek seviyesini mevcut seviyenin %20 altında olan 0.100$ olarak hedefledikçe MDEX jetonunun düşmesi muhtemeldir. 0.1300 $ direnç noktasının üzerindeki bir hareket, düşüş trendini geçersiz kılacaktır.

Mdex nasıl satın alınır

Binance

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biridir. Daha deneyimli yatırımcılar için daha uygundur ve 600’ün üzerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kripto para birimi sunar. Binance ayrıca düşük alım satım ücretleri ve kullanıcılarının yararlanabileceği birçok alım satım seçeneği ile bilinir; Eşler arası ticaret, marj ticareti ve spot ticaret.

Binance ile bugün MDX satın alın

takas bölgesi

Swapzone, kripto para birimi topluluğu ve değişim hizmetleri arasında bir ağ geçidi görevi gören bir kripto para birimi değişim toplayıcıdır. Swapzone, kullanıcıların tüm kripto para piyasası arasında en iyi döviz kurlarını bulmaları için uygun bir arayüz, güvenli kullanıcı akışı ve kristal netliğinde veriler sağlamayı amaçlamaktadır.

MDX’i Swapzone ile bugün satın alın

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın