medyauzmani.com

Metacad aya fırlatılırken Kronos fiyatları yükseliyor


2023 yılı, kripto para piyasalarının 2022’nin uzun ve çeşitli mücadelelerinin ardından toparlanmaya başlayacağı yıl olacak gibi görünüyor. Cronos (CRO) gibi bazı altcoinler, 2023’ün ilk aylarında fiyat artışları ile şimdiden iyileşme belirtileri gösteriyor. , Analistlerin beklentilerine yol açıyor: Kripto para birimi için genel olarak daha iyi zamanlar.

Piyasalar 2023’e kadar geliştikçe diğerlerini geçecek gibi görünen bir kripto para, Metacade’in MCADE tokenidir. İşte bu nedenle Metacade aya fırlatılıyor ve 2023 ve sonrasında yatırımcılar için heyecan verici bir fırsat sunuyor.

Metacad nedir?

metakad Çok çeşitli klasik ve modern kar amaçlı oyun (P2E) oyunlarıyla metaverse’nin önde gelen sanal oyun salonunu oluşturur. Oyuncuları ve kripto meraklılarını çekmeyi amaçlayan Metacade, Web3 oyun dünyasını ileriye taşımak amacıyla büyüyen bir çevrimiçi topluluğu çekmeyi hedefliyor. Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen Metacade, sıradan oyunculara ve deneyimli çevrimiçi rakiplere gerçek zamanlı olarak oynamak, kazanmak ve etkileşimde bulunmak için benzersiz bir fırsat sunar.

Metacade’in güçlü P2E altyapısı ile kullanıcılar, topluluklarına aktif olarak katıldıkları ve oluşturdukları için kripto ödülleri kazanabilir. Create2Earn programı, birisi çeşitli kanallarda her içerik yayınladığında teşvikler sunarak merkezle sosyal etkileşimleri teşvik eder. Canlı sohbetlere katılmaktan, Reddit tarzı alt forumlara katkıda bulunmaktan, oyun incelemeleri yazmaktan veya oyun tavsiyesi vermekten, insanların Metacade ile etkileşime girerek pasif gelir elde etme yollarının hiçbir sıkıntısı yoktur.

Metacade’in belki de en heyecan verici özelliği, GameFi’yi yeni zirvelere taşımayı vaat ederken üyeleri merkezin yönünün tam mülkiyetini almaya teşvik eden amiral gemisi Metagrants planıdır.

2023’ün üçüncü çeyreğinden itibaren geliştiriciler, Metacade’e özel yeni oyunların geliştirilmesini desteklemek için Metagrant biçiminde finansman taleplerini artırabilir. Her gönderi, en popüler fikirleri belirlemek için MCADE token sahipleri tarafından oylanmadan önce bir havuza gider. Kazanan fikirler Metagrant’ın desteğiyle geliştirilecektir. İlk oyun, 2024’ün ilk çeyreğinde Metacade’in sanal oyun salonunu vuracak.

MCADE nasıl çalışır?

MCADE belirteci, Metacade’in platformdaki tüm geliştirme ve işlemlerin temelini oluşturan heyecan verici yol haritasının arkasındaki yönetişim ve yardımcı program belirtecidir. Birden çok dahili ve harici kaynaktan elde edilen gelirler çoklu imzalı Hazine cüzdanına akarken, madeni paraların değerini korumak için sınırlı sayıda MCADE tokeni alınıp satılacaktır.

Topluluk üyeleri, platformun bakımına ve işletilmesine çeşitli şekillerde katkıda bulunur. Compete2Earn şeması, kullanıcıların çevrimiçi turnuvalara ve ödül çekilişlerine katılmak için MCADE jetonlarını paylaştığı bir jeton havuzu programıdır. Girenler harika ödül havuzlarına katılma fırsatı buluyor. Bu arada, MCADE belirteçleri, platformun oynaması için ödemeli oyunlarını denemek isteyen oyuncular tarafından da kullanılıyor.

Dış finansman, platformda reklam alanı satın almak, kendi başlıklarını yayınlamak için Metacade’in fırlatma rampası aracını kullanmak ve 2024’ün ilk çeyreğinden itibaren bir iş panosunda kariyer fırsatları yayınlamak isteyen şirketlerden geliyor.

MCADE fiyat tahmini

Beta öncesi aşamayı 0,008$ olarak başlattıktan sonra, token fiyatı şimdi 4. aşama ön satışta 0,014$’a yükseldi. Sadece on hafta içinde Metacade, mevcut ön satış turunda 7,2 milyon dolara sıçrayan bir yatırım olan 5 milyon dolardan fazla para topladı. Ön satış sona erdiğinde ve MCADE merkezi ve merkezi olmayan borsalara ulaştığında, jetonun değeri 0,02 $ olacaktır.

tahminler Jetonlar için izdiham yoğunlaştıkça MCADE’nin değeri bu aşamada artacak mı? Analistler, Metacade Web3 oyunlarını ilerletmede kritik öneme sahip olduğundan, MCADE’nin 2023’ün sonunda 0,30 ABD dolarına ve 2025’in sonunda 2 ABD dolarına ulaşmasını bekliyor. Yatırımcılar için uzun vadeli değer net ve kripto paranın 2023 sonunda 5 dolara ulaşması bekleniyor.

Kronos (CRO) nedir?

Cronos, düşük maliyetli, yüksek hızlı işlevsellik sağlarken enerji açısından verimli blok zinciri işlemleri üretmek için tasarlanmış açık kaynaklı, merkezi olmayan bir halka açık blok zinciridir. Platform, açık bir metaverse oluşturma yolunda dApp’ler, DeFi çözümleri ve GameFi oyunlarının yaratıcılarını desteklemeyi amaçlıyor.

CRO, en büyük merkezi kripto para borsalarından biri olan Crypto.com olarak başladı. Ekosistem, kullanıcıları hileli ters ibrazlardan korumak ve yatırımcıların CRO belirteçleri kullanarak işlem ücretlerini ödeyerek Crypto.com’da indirimli işlem yapmalarına olanak sağlamak için tasarlanmıştır.

Crypto.com’un mükemmel alım satım, ödeme ve DeFi çözümleri sayesinde, CRO token sahipleri sahip oldukları varlıklarla faiz kazanırlar. Aynı zamanda, veri sahipleri, platformda yapılan her işlem için pasif gelir elde ederek Crypto’nun blok zincirinde doğrulayıcı olarak hareket etme fırsatına da sahiptir.

CRO fiyat tahmini

Cronos şu anda Kasım 2021’de boğa piyasasının zirvesi sırasında belirlenen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,96 $’ın %90 altında 0,0796 $’dan işlem görüyor. CRO token sahipleri için harika bir haber, analistlerin bugünden sona kadar önemli bir büyüme beklemesi Yılın.

CRO’nun 2023 tahmini, koinin yıl sonuna kadar 1,07 dolara ulaşabileceğini, 2025 sonunda 1,44 dolara çıkabileceğini ve 2030’un sonunda potansiyel olarak 5 dolar bariyerini tehdit edebileceğini gösteriyor. Bu, mevcut değere dayalı olarak büyük bir kazancı temsil eder. .

MCADE ve CRO: En İyi Yatırım Nedir?

Hem Metacade hem de Cronos, hem kısa hem de uzun vadeli yatırımcılar için zorlayıcı yatırım durumları sunarak potansiyel olarak zengin ödüller sunar. En iyi yatırım seçeneği, projenin, daha geniş blockchain oyun sektöründe daha geniş geliştirme ve yeniliği desteklerken, platformu en üst düzeyde tutmayı vaat eden zengin yol haritası nedeniyle MCADE gibi görünüyor.

Ön satışın hızla tükenmesi bekleniyor, bu nedenle yatırımcıların potansiyel getirilerini en üst düzeye çıkarmak ve bu harika fırsatı kaçırmamak için MCADE tokenlerini şimdi satın almaları gerekiyor.

Metacade ön satışına katılabilirsiniz Burada.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın