medyauzmani.com

Metacade, merkezi olmayan kripto borsalarında listelenmeye hazırlanıyor. İşte bu yüzden şimdi MCADE Jetonları satın almalısınız.


Metacade (MCADE), projenin gelecekteki gelişmeleri hakkında ortaya çıkan yeni haberlerin ardından güçlenmeye devam ediyor. MCADE ICO, ön satış tamamlandıktan kısa bir süre sonra gerçekleşecek ve bu, yeni altcoin cevherinin Bitmart borsasında ve merkezi olmayan kripto para birimi borsasında listelendiğini görecek.

Bitmart önde gelen bir merkezi borsadır, bu nedenle uzun zamandır beklenen MCADE listesinin daha fazla satın alma baskısı oluşturacağı kesindir. Ek olarak, ICO ve merkezi olmayan kripto borsalarına maruz kalma, Metacade hareketine katılmanın yeni yollarını sağlayacaktır.

Metacade ICO: Bitmart borsası duyuruldu ve daha heyecan verici haberler yolda

MCADE token ön satışının başlamasından bu yana geçen 16 hafta içinde başarılı bir şekilde 10.9 milyon $ topladıktan sonra, Metacade önemli ilerleme kaydetmeye devam ediyor. Metacade platformunun yerel belirteci, yeni proje için farkındalığı ve talebi artırması beklenen bir ön satıştan sonra merkezi olmayan kripto borsalarında piyasaya sürülecek.

MCADE ICO, Web3 yatırımcıları Metacade’in gelecekteki beklentileri konusunda daha iyimser hale geldikçe, merakla beklenen bir token lansmanıdır. MCADE belirteci yalnızca merkezi olmayan kripto borsalarında başlatılmayacak, aynı zamanda ekip de başlatılacak. metakad Ayrıca yakın zamanda merkezi bir dijital varlık borsası olan Bitmart’ta listeleneceğini duyurdu.

Bitmart değişim duyurusu, çok yönlü, topluluk odaklı bir GameFi platformu yaratmaya çalışan tutkulu ve özverili bir kurucu ekibin sonucudur. Platformun güçlü temelleri, MCADE’nin mevcut fiyat seviyesinden önemli kazançlar sağlayabileceği anlamına gelir.MCADE ICO ve merkezi kripto para birimi değişiminin listelenmesi hakkında çok fazla vızıltı oluşturan .

MCADE 2023’te 1,20 dolara ulaşabilir mi?

Bitmart borsa listesi, erişilebilirlik düzeyini şimdiden milyonlarca dolar yatırım yapmış olan mevcut satış öncesi düzeyin ötesine taşıyacak.

Tüm hesaplara göre, Metacade uzayda yeni başlıyor. Özellikle merkezi platformlarda listelendikten sonra, Axie Infinity ve Decentraland gibi diğer büyük blockchain oyunlarıyla benzer bir statüye ulaşma potansiyeline sahip GameFi için amiral gemisi bir proje haline gelebilir.

2023’te uzmanlar, MCADE için 1,20 dolarlık bir fiyat seviyesi tahmin ediyor. Ön satış 0,02 dolarda sona ereceği için bu, yalnızca bu yıl 60 kat fiyat artışı anlamına gelebilir. Metacade, platformun geniş kullanışlılığı ve hızlı benimsenme oranı, uzun vadeli büyümenin erken sinyalleri olduğundan, kesinlikle kripto dünyasında dalgalar yaratıyor.

Metacad nedir?

metakad Bu, türünün ilk topluluk projesidir. Metaverse tabanlı bir platformdur ve en geniş arcade tarzı oyun koleksiyonuna sahip olacaktır (P2E) blok zincirindeki oyunlar. Kullanıcılar, blok zinciri tabanlı oyun dünyasında Metacade’i farklılaştırabilecek, her biri entegre parasal ödüllere sahip çok sayıda çevrimiçi eğlenceye erişebilecek.

Sadece bu değil, Metacade ayrıca ICO’dan sonra Web3’ün tamamı için merkezi bir topluluk merkezi olmayı hedefliyor. Platform, GameFi alpha’dan blockchain trendlerine ve birçok oyun mekaniği varyasyonuna kadar bir dizi ek özellik ve hizmete ev sahipliği yapacak.

Metacade nasıl çalışır?

Metaverse atari oyunu, hem gündelik hem de rekabetçi oyunu destekleyerek oyunculara istedikleri her şeyi oynamak ve kazanmak için daha fazla güç verir. İster tek başınıza oynayın, ister ücretli giriş turnuvalarımıza katılın, Metacade oyunculara bugün çevrimiçi olarak bulunan en sıcak atari oyunlarından bazılarını oynarken kripto para birimi ödülleri kazanmaları için geniş fırsatlar sunar.

Topluluk Merkezi, Metacade’in benzersiz Create2Earn özelliği aracılığıyla bilgi paylaşımını teşvik eder. Bu, kullanıcıları topluluğa oyun incelemeleri yayınlama, alfa paylaşımı ve diğer kullanıcıların gönderileriyle etkileşim dahil olmak üzere çeşitli şekillerde katkıda bulunmalarından dolayı ödüllendirecektir.

Metacade ayrıca Work2Earn mekaniği aracılığıyla blockchain meraklıları için yeni işler yaratıyor. Bu, hem hırslı hem de yerleşik profesyonelleri dünyanın en büyük şirketlerinden bazılarında ücretli iş fırsatlarıyla buluşturacak. Web 3birkaç Metacade ortak projesi dahil.

Metacade doğrudan GameFi devrimine öncülük ediyor

Metacade, benzersiz teklifiyle daha geniş GameFi endüstrisinin manzarasını değiştiriyor. En büyük on-chain çarşı olmanın yanı sıra Metacade, blockchain oyuncuları topluluğu için büyük kar potansiyeli sunuyor.

Platform ayrıca Metagrants Programı aracılığıyla bir sonraki blockchain inovasyon dalgasını finanse edecek. Oyun geliştiricileri platforma oyun teklifleri sunacak ve topluluk en iyi yeni projeleri belirlemek için oy verirken Metagrants en çok talep edilen geliştirmelerle ödüllendirilecek.

Metacade, yeni blockchain işlevselliği yaratarak ve blockchain oyun hareketinin geleceğini finanse ederek GameFi devriminde doğrudan bir role sahip olacak..

MCADE satın almaya değer mi?

MCADE Token Ön Arzı, yatırımın ilk aşamasında yüksek potansiyele sahip bir kripto projesine katılmak için harika bir fırsattır. MCADE’nin Bitmart borsasında ve merkezi olmayan kripto borsalarında artan maruz kalması nedeniyle ICO’dan sonra MCADE’nin değerinin artması bekleniyor.

Şu anda MCADE’nin fiyatı sadece 0,0185$. Erken aşamadaki kripto para birimi yatırımcıları bu seviyeden büyük kazançlar elde edebilir, bu nedenle bir yatırım portföyünü çeşitlendirmek için harika bir yol olabilir. Tüm gözler, hem merkezi olmayan kripto borsaları hem de Bitmart platformu aracılığıyla artan ticaret hacmi nedeniyle fiyat hareketinin dramatik olabileceği ICO öncesinde Metacade’de.

Metacade ön satışına katılabilirsiniz Burada.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın