medyauzmani.com

Metacade Ön Satış Fiyatı Nisan 2023’te 10,9 Milyon Dolara Ulaştı. MCADE Jetonlarının Bugün En İyi Yatırım Olması İçin 5 Neden


Yeni gelen Metacade, kripto para birimi sahnesine geldiğinden beri büyük bir başarı gördü ve projenin ön satışında mevcut olan indirim oranlarından yararlananlara büyük karlar getirebilecek yüksek potansiyelli bir yatırım fırsatı olarak kendini kanıtladı.

Metacade, önümüzdeki yıllarda piyasaya liderlik edebilecek bir kripto projesi olacak şekilde şekilleniyor, bu nedenle ön satışın şimdiden büyük miktarda ilgi çekmesi şaşırtıcı değil – sadece 16 haftada inanılmaz bir 10,9 milyon dolar topladı.

Metacade piyasadaki en iyi yatırımlardan biri mi?

Metacade, çok beğenilen kripto para biriminin piyasaya sürülmesinden bu yana birçok yatırım grubunun odak noktası oldu. Beyaz kağıtlar. Gelişmekte olan GameFi hareketinin merkezinde yer almak için genel bir plana sahip olan birçok uzman, Metacade’i inanılmaz getiriler sağlayabilecek bir proje olarak lanse ediyor.

Ancak neden bu kadar çok kişi Metacade’in bu kadar büyük getiri sağlama potansiyeline sahip olduğuna tam olarak inanıyor? Oyunda birçok farklı faktör olsa da, İşte birçok kişinin Metacade’i şu anda en iyi yatırımlardan biri olarak görmesinin en önemli beş nedeni::

  1. Metacade, gezegendeki en büyük P2E oyun salonuna sahip olacak
  2. P2E atari oyunu, sıradandan rekabetçiye kadar her oyun stilini destekler
  3. Kapsamlı bir ödül sistemi, Metacade ekosistemine katkıda bulunan herkese fayda sağlar
  4. Oyuncular, hangi oyun geliştirme projelerinin Metagrants aracılığıyla entegre edileceği konusunda doğrudan söz hakkına sahiptir.
  5. MCADE sahipleri, iyi tasarlanmış bahis seçeneklerinden yararlanabilir

MCADE 2023’te 1 Dolara ulaşabilir mi?

Metacade ön satışı, ilk DEX teklifinin (IDO) öncesinde, son aşamada MCADE fiyatının 0,02 $’a yükseldiğini görecek. Projenin yüksek potansiyeli, bunun, potansiyeli gören ancak satış öncesi fırsatı kaçıran yatırımcıların ilgisinin artmasına neden olabileceği anlamına geliyor ve teknik sürümler ve CEX liste listesi 2023’te büyük bir fiyat artışı kaçınılmaz görünüyor.

Metacade’in, kullanıcı deneyimini iyileştirmeleri koşuluyla, oyun dışı etkinlikler için bile gelir fırsatları gibi, kitlesel kullanıcı artışı sağlama potansiyeline sahip bir dizi özelliğe sahip olması, MCADE’nin fiyatını 1$’lık bariyerin üzerine çıkarmak için gereken satın alma baskısına yol açabilir. birçok kişinin düşündüğünden daha hızlı..

Metacad nedir?

metakad Oyuncuların dünyadaki türünün en büyük atari salonunda oynamayı sevdikleri oyunlardan gelir elde etmelerini sağlayan bir oyun ekosistemi ve topluluk merkezidir. Hangi oyun tarzını tercih ederlerse etsinler bunu yapabilirler; bu da, bir oyuncunun ister gündelik oyunu isterse topluluğun en iyileriyle rekabet ederken daha rekabetçi bir oyunu tercih etmesi, Metacade’in size yardımcı olacağı anlamına gelir.

Proje mümkün olduğu kadar çok oyuncuya hitap ediyor ve bu sayede kendisini şu anda geliştirilmekte olan Web3 oyun projelerinin büyük çoğunluğundan ayırıyor. İyi tasarlanmış bir ödül sistemi, kullanıcıların ekosistemde sürekli iyileştirme sağlayan bir dizi teşvikten yararlanmasını sağlar ve teknik incelemede ortaya konan genel tasarım kararları anlaşılır bir şekilde çok fazla heyecan yarattı.

MCADE nasıl çalışır?

Metacade ekosistemi, platformun para birimi olarak işlev gören MCADE belirteci tarafından beslenir. Token, oyun ve diğer etkinlikler için ödülleri artırmak için kullanılmasına ek olarak, uzun vadeli token tutmayı teşvik eden staking seçeneklerine de sahiptir.

Ekosistemde belki de en çok beğenilen özelliklerden biri, Metacade ekibi tarafından yapılan dikkate alınan stratejik seçimleri gösteren bir program olan Metagrants idi. Yazılım, oyun geliştirme ekiplerinin fikirlerini ve prototiplerini Metacade topluluğuna sunmasına ve kullanıcıların kendilerinin geri bildirimde bulunmasına olanak tanır. Alınan cevaba bağlı olarak, MCADE sahipleri gelecekte hangi projelerin Metacade hazinesinden fon almaya uygun olduğuna oy vermek için token tarafından kendilerine verilen yönetişim haklarını kullanabilecekler.

Metacad, en iyi yatırımların tüm ana özelliklerine sahiptir.

Metacade’in bir yatırım olarak pek çok olumlu özelliği vardır ve bunların tümü, şimdiye kadar sahip olduğu devasa ön satış hacmine katkıda bulunmuştur. GameFi’nin oyunculara en sevdikleri eğlencenin bir parçası olarak finansal teşvikler sunması nedeniyle oyun endüstrisi genişlemeye hazır görünüyorken, Metacade’in bu hareketi önümüzdeki yıllarda ileriye götürmesi olasıdır.

Alanında uzman kişiler tarafından şu anda yapılabilecek en iyi yatırımlar arasında gösterilen projeyle birlikte, MCADE tokenını satış öncesi fiyatlarla güvence altına alabilenleri önümüzdeki yıllarda inanılmaz heyecan verici bir yolculukta görebiliriz.

Metacade ön satışına katılabilirsiniz Burada.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın