medyauzmani.com

Metacade’in (MCADE) yetenekleri nelerdir? Satış öncesi fiyatını ikiye katlayabilir mi?


Metacade, kripto dünyasında büyük bir isim olmaya hazır görünüyor. Henüz proje hakkında bir şey duymadıysanız, bu makale Metacade hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmeniz için mükemmel bir fırsat.

geniş sunarak kazanmak için oyna Topluluğun keyfini çıkarması için olanaklar ve çok çeşitli şaşırtıcı özellikler olan Metacade, zamanla çok popüler hale gelecek gibi görünüyor. Şu anda, MCADE Token satış öncesi etkinliğini yeni başlattığı için hala oldukça yeni. Ancak, öyle görünüyor ki kaderinde hızla çok popüler olmak var. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.

Metacad nedir?

Bir zincirdeki en büyük çarşı

Metacade, blok zinciri üzerine inşa edilmiş en büyük oyun salonudur. GameFi, oyunculara çevrimiçi olarak diğerlerine karşı rekabet edebilecekleri ve kendi yüksek puanlarını geçmeye çalışacakları genişletilmiş Play-to-Earn oyunları koleksiyonunda sonsuz potansiyel oyun deneyimi sunacak. Metacade, platform blok zinciri ile en temel düzeyde entegre olduğundan, oyuncuların performansları için MCADE token ödülleri kazanmalarına da olanak tanır.

içinde metakadBeceriler faturaları öder ve çevrimiçi oyunlar oynarken kripto para kazanmayı seven herkese gelirlerini artırmaları için birçok fırsat sunulur. Proje henüz emekleme aşamasında olduğundan, bu metaverse çarşısı hâlâ inşa ediliyor, ancak ilk göstergeler, gelecekte Kazanmak İçin Oyna oyun evreninde önemli bir oyuncu haline gelebileceği yönünde.

Kazanmak için turnuvalar oynayın

Metacade, GameFi oyuncularının eğlenmesi için düzenli turnuvalara ev sahipliği yapacak. Bir dizi farklı atari oyununda birbirleriyle rekabet edebilirler ve platform, GameFi ekosistemindeki diğer oyunlar için yarışmalara da ev sahipliği yapacak. Oyuncular bu turnuvalara erişebilir ve kazançlı MCADE jeton ödülleri kazanma şansı için becerilerini diğer oyunculara karşı test etmek için birçok fırsat elde edebilir.

Bu tür etkinliklerin GameFi topluluğu arasında çok popüler olduğu kanıtlanmıştır. Oyuncular genellikle daha ilgi çekici bir oyun deneyimi için rekabetçi oyunlara aynı düzeyde ilgi duyan diğer oyuncuları ararlar ve Metacade, kripto ödülleri için birbirleriyle tanışmaları, takılmaları ve rekabet etmeleri için merkezi bir yer haline gelecektir.

İzinsiz erişime sahip merkezi olmayan platform

Metacade platformu, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiştir. Bu, tüm oyuncular için entegre bir bonus olasılığı da dahil olmak üzere çeşitli farklı avantajlar sağlar. Ethereum aynı zamanda en büyüğüdür. Web 3 Kripto para birimi ekosistemi, yani diğer tüm ağlardan daha fazla kullanıcı var. Play-to-Earn deneyimlerinden en iyi şekilde yararlanmak isteyen oyuncular için, MCADE token varlıklarını en üst düzeye çıkarmaya çalışırken, deneyimin tadını çıkaracak benzer düşünen oyuncular bulabilirler.

Platform, zamanla tüm kontrolü oyunculara devredecek merkezi olmayan bir özerk kuruluş (DAO) olmayı hedefliyor. Metacade topluluğu, yönetişim tekliflerine oy vermek ve platformun geleceği üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olmak için MCADE belirteçlerini kullanabilecektir.

tacirler

Metagrants, Web3 dünyasının en yenilikçi oyun geliştiricilerinden bazılarını doğrudan Metacade topluluğuna bağlayacaktır. Adaylar, inşa etmek istedikleri Play-to-Ear projeleri için teklifler sunacak ve Metacade topluluğuna oynamaktan en çok heyecan duydukları projeleri oylama şansı verilecek.

Topluluğa, alandaki en sıcak projeler için finansman sağlama ve GameFi’nin geleceğini doğrudan etkileme fırsatı verilecek. Blok zincirindeki en heyecan verici oyunlardan bazılarını inşa etmeye çalışan geliştiriciler için erken aşamada finansman kritik öneme sahipken, Metacade topluluğunun oynadığı rol, daha geniş kripto endüstrisi için çok önemli olacak ve proje birçok hayranı kendine çekti. sonuç.

kazanmaya katkıda bulunun

Topluluk, Metacade’in içine yerleştirdiği her özelliğin merkezinde yer alır. Metacade’in topluluk katılımını artırmayı ve insanları Web3 dünyasında benzer düşünen bireylerle tanışmaya teşvik etmeyi amaçladığı harika yeni yollardan biri, en aktif topluluk üyelerine MCADE belirteci ödülleri sağlamaktır. Blockchain oyunları hakkında bildiğiniz her şeyi paylaşarak kripto para kazanabilir ve bunun sonucunda oyun deneyiminizden en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğiniz konusunda bazı alfa değerleri keşfedebilirsiniz.

Metacade ayrıca en popüler Play-to-Earn oyunlarını gösterecek ve yeni oyuncuların GameFi hakkında her şeyi öğrenmesi için zengin bilgiler içerecek. Blockchain teknolojisi, eski oyunların eşleşemeyeceği özellikler sunar ve Metacade, yeni ve deneyimli oyunculara faydalı bilgiler sunarak sektörün oyun endüstrisi genelinde genişlemeye devam etmesine yardımcı olma misyonundadır.

Oyun testi rolleri

Metacade platformu, topluluğa blok zincirine dayalı yeni oyunları test etmek için eşsiz bir fırsat sağlayacaktır. Yeni GameFi projelerini, tüm harika özelliklerinden yararlanmaya hazır bir topluluğa bağlayacaksınız. Buna karşılık, topluluk bu yeni başlıkları test edebilir ve bu süreçte gelir elde edebilir.

En popüler yeni oyunlardan bazılarına resmi olarak yayınlanmadan önce erişerek, Metacade topluluğuna geliştirme sürecine girdi sağlama fırsatı verilecek. Oyuncular, topluluğun sahip olabileceği yeni önerileri uygulayacak ve bulabilecekleri hataları düzeltecek olan geliştiricilere geri bildirimde bulunabilirler.

MCADE’i bu kadar değerli yapan nedir?

Blockchain hizmetlerine yönelik artan talep

2016 ile 2021 arasında kripto kullanıcılarının sayısı katlanarak arttı. 2016 yılında, dünyada kripto para varlıklarına sahip olan 5 milyondan az insan vardı. 2021’de bu sayı yaklaşık 300 milyona yükseldi ve Bitcoin ve kripto para birimine aşina olmayan tek bir kişi bulmakta zorlanacaksınız.

Bu hızlı benimseme hızına bazı patlayıcı fiyat hareketleri eşlik etti. Ek olarak, uzayda meydana gelen artan bir yenilik seviyesi var. Aynı zaman diliminde, 2016 ve 2021 yılları arasında tamamen yeni blockchain teknolojisi uygulamaları yaratıldı. ikame edilemez semboller (NFT’ler) ve blockchain tabanlı oyunlar bu yeni kullanım durumlarından sadece ikisidir, ancak blockchain aynı zamanda çevresel değişikliği otomatik olarak kaydetmek gibi şeyler yapmanın yanı sıra sanal gerçekliğin genişlemesine de yardımcı olmaktadır.

Blockchain teknolojisi ile mümkün olanın kapsamı ve ölçeği büyümeye devam ettikçe, merkezi olmayan hizmetleri ve kripto para birimlerini kullanan kişilerin sayısı da artacaktır. Blockchain teknolojisinin popülaritesi her yıl artıyor ve kripto para birimi kullanıcıları, aracılar olmadan ve düşük giriş engelleri olmadan güvenli ve verimli bir işlem yapma yolundan yararlanırken kendilerini genellikle kültürün derinlerine gömülmüş halde buluyorlar.

GameFi geleceği

Blockchain, oyun endüstrisini kasıp kavuruyor. Alanındaki en usta yenilikçilerden bazıları, teknolojinin sunduğu şeylerden en iyi şekilde yararlanmaya çalışırken operasyonlarını blok zincirine taşıdı. Axie Infinity ve Splinterlands gibi oyunlar düzenli olarak bir milyondan fazla aktif kullanıcıyı cezbetmiştir ve Metacade bu seviyedeki kullanıcıları çekmede sıradaki gibi görünmektedir.

Blockchain oyunları tipik olarak, oyuncuların dijital varlıkları doğrudan platformda alıp satmalarına izin veren sanal bir ekonomiye sahip olarak çalışır. Bu varlıklar oyunun ayrılmaz bir parçasıdır. Gelişmiş akıllı sözleşmeler ve takas edilemez jetonlar sayesinde oyuncular, oyunlarını doğrudan etkileyen benzersiz öğeler alıp satabilirler.

Oyun içi öğelerin satın alınması, satılması ve toplanması sürecinde, daha sonra oyunculara oyunda ilerlemeleri için kripto para birimi ödüllerini ödemek için kullanılabilecek paraya çevrilebilir likidite belirteçleri oluşturulur. Play-to-Earn oyunları genellikle oynaması ücretsizdir, bu da kullanıcıların oyunda geçirilen süre için doğrudan parasal ödüller sunan çevrimiçi bir eğlenceye kolayca erişebileceği anlamına gelir.

Metacaded: Gelecek için iyi konumlandırılmış

Metacade, bir dizi hızlı büyüyen küresel endüstri arasındaki enine kesitte yer almaktadır. Blockchain kullanıcılarına kripto para birimi ödülleri kazanmanın yeni yollarını sunarak ve GameFi sektörünün genişlemesini ilerletmeye yardımcı olarak, önünde çok büyük bir gelecek olabilir.

Proje, Play-to-Earn topluluğuna çeşitli temel yollarla doğrudan hizmet eder. Yararlı bilgilerle katkıda bulunan oyunculara MCADE token ödülleri sunan ve zamanla DAO olmayı planlayan oyunculara fayda sağlayan sonsuz sayıda özellik olduğu ve platformun Play-to-‘daki en büyük atari oyunu olduğu görülüyor. Para kazanmak. blok zinciri.

Cryptocurrency yatırımcıları, projenin GameFi için bir sonraki büyük şey olabileceğine inanıyor. MCADE, Axie Infinity gibi alandaki diğer büyük oyunlarla rekabet edebilirse, dört gözle beklediğimiz muazzam bir büyüme düzeyine sahiptir. MCADE belirteci başlangıçta sadece 0,008 $’dan piyasaya sürüldü ve yatırımcılara yatırılan her 1 $ için 125 MCADE alma şansı verdi. Ön satış yalnızca sınırlı bir süre için aktiftir ve bu fiyat, MCADE nihayet halka açılmadan önce token başına 0,02 $’a (ilk aşamadakinin 2,5 katı) yükselecek şekilde ayarlanmıştır.

GameFi oyuncularının yanı sıra önümüzdeki yıllarda patlayabilecek bir sonraki cevheri arayan kripto para birimi yatırımcılarının hepsi dahil olmak için can atıyordu. MCADE, ön satış sırasında toparlanmaya hazır görünüyor ve %200’e kadar yükselebilir. Bu kesinlikle takip etmeye değer bir proje.

MCADE önizlemesine katılabilirsiniz Burada.

Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın