medyauzmani.com

Narwhal Finance, stratejik finansman turunu 25 milyon dolarlık bir değerlemeyle tamamladı


Kopenhag, Danimarka, 20 Mayıs 2023, Zincir Tel

Hem Arbitrum hem de BNB Zinciri üzerinde çalışan çift zincirli merkezi olmayan sürekli bir ticaret platformu olan Narwhal Finance, 25 milyon $ değerinde stratejik finansman turunu tamamladığını duyurdu.

Animoca Ventures, Hailstone Ventures ve tüm melek yatırımcılara destekleri için derin şükranlarını sunan Narwhal Finance, toplanan fonları platformdaki sosyal ticaret deneyimini daha da geliştirmek ve herkese olağanüstü merkezi olmayan bir ticaret deneyimi sağlamak için kullanacak.

Bu arada Narwhal Finance, kehanet hizmetleri için Pyth Network ve birinci sınıf köprüleme hizmetleri için Wormhole ile ortaklığını da duyurarak büyümeye ve yeniliğe olan bağlılığını gösteriyor.

Narval Finans Hakkında

Narwhal Finance, 1.000x’e kadar kaldıraçla sentetik varlıkları kullanarak herhangi bir zincir üstü varlığın kaldıraçlı alım satımını kolaylaştırır. Yeni nesil ticaret motoru, rekabetçi fiyatlandırma sağlamak için en iyi merkezi borsalardan gelen likiditeyi simüle eder. Tüccarlar her zaman fonlarının tam velayetini elinde tutarken, likidite sağlayıcılar karşı taraf olarak protokol gelirlerinden ve ücretlerinden gerçek USDT geliri elde eder.

Narwhal Finance’te alım satım, simge forumlarından kopya alım satım kasalarına ve canlı yayınlara kadar sosyal özelliklerle daha da geliştirilmiştir. Platform, hem yeni başlayanları hem de ileri düzey tüccarları içerecek, onlara sadık bir tüccar topluluğu oluşturmak için farklı para kazanma seçenekleri sunan kapsamlı bir sosyal platform oluşturmaya çalışıyor.

Narwhal Finance’teki son gelişmeler hakkında daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin:

resmi web sitesi | twitter | Orta | kablo

iletişim

deniz gergedanı pazarlama [email protected]



Diğer içeriklerimize de göz at!

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın